HRMlblCMFqqInfU78c3NMJxDetM02ycHTU9BqBl9

Lirik Lagu Kapusan Janji - Yeni Inka feat Brodin

Selamat membaca serta menyanyikan lirik lagu Kapusan Janji yang dibawakan oleh Yeni Inka feat Brodin. Dukung terus penyanyi idolamu untuk terus berkarya dengan cara tidak mendownload ataupun mengunduh lagu yang mereka miliki secara ilegal. Sebagai gantinya kamu dapat mendengarkan lagu mereka melalui layanan-layanan streaming online seperti Youtube, Spotify dan Joox.

Informasi Lirik Lagu:

KeteranganData
Judul laguKapusan Janji
PenyanyiYeni Inka, Brodin
SongwriterDidi Kempot
Kategori#LaguJawa

Lirik Lagu Kapusan Janji by Yeni Inka feat Brodin:

Ning opo ono tresno yen kudu pisah
Ning opo kowe seneng yen gawe susah
Lungamu gawe gelo nyikso atiku loro
Aku wong isih urip mbok anggep wis tanpo nyowo

Ning opo kowe janji yen mung ngapusi
Ning opo kowe nong ati yen mung ngelarani
Tresnomu uwis ilang garing kegowo angin
Yen ngerti koyo ngene kenal kowe ora pingin

Larane ati iki nganti kapan ora ngerti
Seprene ora ono wong sing nambani
Larane ati iki nganti kapan ora ngerti
Marine yen kowe bakal ngugemi janjimu

Ning opo ono tresno yen kudu pisah
Ning opo kowe seneng yen gawe susah
Tresnomu uwis ilang garing kegowo angin
Yen ngerti koyo ngene kenal kowe ora pingin

Larane ati iki nganti kapan ora ngerti
Seprene ora ono wong sing nambani
Larane ati iki nganti kapan ora ngerti
Marine yen kowe bakal ngugemi janjimu

Larane ati iki nganti kapan ora ngerti
Seprene ora ono wong sing nambani
Larane ati iki nganti kapan ora ngerti
Marine yen kowe bakal ngugemi janjimu

Note:

Hi! Our goal is just to provide information and archive as much as possible Song Lyrics and make it easier for those of you who want to learn and play music. However, if you do not agree with this or you may have copyright issues, please read our DMCA Policy.

Related Posts

Posting Komentar