HRMlblCMFqqInfU78c3NMJxDetM02ycHTU9BqBl9

Lirik Lagu Kapusan Janji - Didi Kempot

Selamat membaca serta menyanyikan lirik lagu Kapusan Janji yang dibawakan oleh Didi Kempot. Dukung terus penyanyi idolamu untuk terus berkarya dengan cara tidak mendownload ataupun mengunduh lagu yang mereka miliki secara ilegal. Sebagai gantinya kamu dapat mendengarkan lagu mereka melalui layanan-layanan streaming online seperti Youtube, Spotify dan Joox.

Informasi Lirik Lagu:

KeteranganData
Judul laguKapusan Janji
PenyanyiDidi Kempot
SongwriterDidi Kempot
Kategori#LaguJawa

Lirik Lagu Kapusan Janji by Didi Kempot:

Wangine kembang tresno kari tilase
Ning ngopo kowe cidro lali janjine
Lungamu nggawe gelo nyikso atiku loro
Aku wong isih urip mbok anggep wis tanpo nyowo

Ning ngopo ono tresno yen kudu pisah
Sewengi aku seneng seprene susah
Tresnamu uwis ilang garing kegowo angin
Yen ngerti koyo ngene kenal kowe ora pengen

Larane ati iki nganti kapan ora ngerti
Seprene raono wong sing nambani
Larane ati iki nganti kapan ora ngerti
Marine yen kowe teko ngugemi janjimu

Ning ngopo ono tresno yen kudu pisah
Sewengi aku seneng seprene susah
Tresnamu uwis ilang garing kegowo angin
Yen ngerti koyo ngene kenal kowe ora pengen

Larane ati iki nganti kapan ora ngerti
Seprene raono wong sing nambani
Larane ati iki nganti kapan ora ngerti
Marine yen kowe teko ngugemi janjimu

Larane ati iki nganti kapan ora ngerti
Seprene raono wong sing nambani
Larane ati iki nganti kapan ora ngerti
Marine yen kowe teko ngugemi janjimu

Note:

Hi! Our goal is just to provide information and archive as much as possible Song Lyrics and make it easier for those of you who want to learn and play music. However, if you do not agree with this or you may have copyright issues, please read our DMCA Policy.

Related Posts

Posting Komentar