HRMlblCMFqqInfU78c3NMJxDetM02ycHTU9BqBl9

Lirik Lagu Tresno Kehalang Bondo - Justin Liee

Selamat membaca serta menyanyikan lirik lagu Tresno Kehalang Bondo yang dibawakan oleh Justin Liee. Dukung terus penyanyi idolamu untuk terus berkarya dengan cara tidak mendownload ataupun mengunduh lagu yang mereka miliki secara ilegal. Sebagai gantinya kamu dapat mendengarkan lagu mereka melalui layanan-layanan streaming online seperti Youtube, Spotify dan Joox.

Informasi Lirik Lagu:

KeteranganData
Judul laguTresno Kehalang Bondo
PenyanyiJustin Liee
SongwriterAndre
Kategori#LaguJawa

Lirik Lagu Tresno Kehalang Bondo by Justin Liee:

Jujur aku nduwe
Nduwe roso ning dodoku
Tulus lan suci
Mung kanggo slirahmu

Nanging mung tresno
Ndampingi awakmu
Sempurno lan mulyo
Karepane wong tuomu

Aku wong ra nduwe
Bedo banget karo kowe
Uripmu mulyo
Kabeh kabeh ono

Wis cukup tak simpen roso tresnoku
Ning njero ati
Sampai aku mati
Kowe tak kan terganti

Mergo bondo
Kowe karo aku ra biso menyatu
Mergo wong tuamu ra pernah setuju

Nanging mung tresno
Ndampingi awakmu
Sempurno lan mulyo
Karepane wong tuomu

Aku wong ra nduwe
Bedo banget karo kowe
Uripmu mulyo
Kabeh kabeh ono

Wis cukup tak simpen roso tresnoku
Ning njero ati
Sampai aku mati
Kowe tak kan terganti

Mergo bondo
Kowe karo aku ra biso menyatu
Mergo wong tuamu ra pernah setuju

Wis cukup tak simpen roso tresnoku
Ning njero ati
Sampai aku mati
Kowe tak kan terganti

Mergo bondo
Kowe karo aku ra biso menyatu
Mergo wong tuamu ra pernah setuju
Mergo wong tuamu ra pernah setuju

Note:

Hi! Our goal is just to provide information and archive as much as possible Song Lyrics and make it easier for those of you who want to learn and play music. However, if you do not agree with this or you may have copyright issues, please read our DMCA Policy.

Related Posts

Posting Komentar