HRMlblCMFqqInfU78c3NMJxDetM02ycHTU9BqBl9

Lirik Lagu Kalah Awu - Ndarboy Genk

Selamat membaca serta menyanyikan lirik lagu Kalah Awu yang dibawakan oleh Ndarboy Genk. Dukung terus penyanyi idolamu untuk terus berkarya dengan cara tidak mendownload ataupun mengunduh lagu yang mereka miliki secara ilegal. Sebagai gantinya kamu dapat mendengarkan lagu mereka melalui layanan-layanan streaming online seperti Youtube, Spotify dan Joox.

Informasi Lirik Lagu:

KeteranganData
Judul laguKalah Awu
PenyanyiNdarboy Genk
SongwriterDaru Jaya
Kategori#LaguJawa

Lirik Lagu Kalah Awu by Ndarboy Genk:

Ngopo aku sing slalu salah
Ngopo aku sing kudu ngalah
Kedung jeru iso tak jajak i
Nanging ati ne manungso sopo sing reti
Sak landepe blati isih landep lathi
Mulo kudu ngati ati

Aku meneng mung ngempet lara
Aku pancen wong ra sepiro
Urip iki mung sawang sinawang
Ora golek pemenang ojo saling njegang
Sak panase geni isih panas ati
Yen di omongke neng mburi

Gusti salah kulo nopo
Kerep di tulo tulo
Arep sambat bingung karo sopo

Gusti mantep no laku ku
Duduh no dalan ku
Yen kudu kalah aku mung kalah awu

Aku meneng mung ngempet lara
Aku pancen wong ra sepiro
Urip iki mung sawang sinawang
Ora golek pemenang ojo saling njegang
Sak panase geni isih panas ati
Yen di omongke neng mburi

Gusti salah kulo nopo
Kerep di tulo tulo
Arep sambat bingung karo sopo

Gusti mantep no laku ku
Duduh no dalan ku
Yen kudu kalah aku mung kalah awu
Yen kudu kalah aku mung kalah awu

Note:

Hi! Our goal is just to provide information and archive as much as possible Song Lyrics and make it easier for those of you who want to learn and play music. However, if you do not agree with this or you may have copyright issues, please read our DMCA Policy.

Related Posts

Posting Komentar