HRMlblCMFqqInfU78c3NMJxDetM02ycHTU9BqBl9

Lirik Lagu Sak Isone - Hendra Kumbara

Selamat membaca serta menyanyikan lirik lagu Sak Isone yang dibawakan oleh Hendra Kumbara. Dukung terus penyanyi idolamu untuk terus berkarya dengan cara tidak mendownload ataupun mengunduh lagu yang mereka miliki secara ilegal. Sebagai gantinya kamu dapat mendengarkan lagu mereka melalui layanan-layanan streaming online seperti Youtube, Spotify dan Joox.

Informasi Lirik Lagu:

KeteranganData
Judul laguSak Isone
PenyanyiHendra Kumbara
SongwriterHendra Kumbara
Kategori#LaguJawa

Lirik Lagu Sak Isone by Hendra Kumbara:

Sak isone tak kuat kuatke
Mung kanggo kowe
Siji sijine sing ayu dewe
Tak lakoni esuk awan wengi
Susahku iki kowe ra perlu ngerti

Koyo mengkene rasane
Yen dadi wong ora nduwe
Abot enteng kudu tak pikul dewe
Mangkat kerjo numpak montor
Mlakune ndadak di engkol
Mergo busi kotor lan akine wes tekor

Ora koyo sing mbok sawang
Nglakoni urip pas pasan
Nyambut gawe nggo ngayahi kewajiban
Sanguku dungo semangat
Kerjo ra kakean sambat
Ono anake uwong sing kudu tak rumat

Sak isone tak kuat kuatke
Mung kanggo kowe
Siji sijine sing ayu dewe
Tak lakoni esuk awan wengi
Susahku iki kowe ra perlu ngerti

Koyo mengkene rasane
Yen dadi wong ora nduwe
Abot enteng kudu tak pikul dewe

Sanguku dungo semangat
Kerjo ra kakean sambat
Ono anake uwong sing kudu tak rumat

Sak isone tak kuat kuatke
Mung kanggo kowe
Siji sijine sing ayu dewe
Tak lakoni esuk awan wengi
Susahku iki kowe ra perlu ngerti

Nyebar godong koro
Kudu sabar sak wetoro
Mugo mugo dewe iso urip mulyo
Mugo mugo dewe iso urip mulyo

Note:

Hi! Our goal is just to provide information and archive as much as possible Song Lyrics and make it easier for those of you who want to learn and play music. However, if you do not agree with this or you may have copyright issues, please read our DMCA Policy.

Related Posts

Posting Komentar