HRMlblCMFqqInfU78c3NMJxDetM02ycHTU9BqBl9

Lirik Lagu Ora Iso Lali - Yeni Inka

Selamat membaca serta menyanyikan lirik lagu Ora Iso Lali yang dibawakan oleh Yeni Inka. Dukung terus penyanyi idolamu untuk terus berkarya dengan cara tidak mendownload ataupun mengunduh lagu yang mereka miliki secara ilegal. Sebagai gantinya kamu dapat mendengarkan lagu mereka melalui layanan-layanan streaming online seperti Youtube, Spotify dan Joox.

Informasi Lirik Lagu:

KeteranganData
Judul laguOra Iso Lali
PenyanyiYeni Inka
SongwriterZulian Ach Aftershine
Kategori#LaguJawa

Lirik Lagu Ora Iso Lali by Yeni Inka:

Lintang ing wengi ngelingke ati iki
Kowe sing paling tak tresnani
Tapi sayangku ora mbok hargai

Senajan loro ati iki wes nrimo
Mergo aku sing kudu rumongso
Aku ora mbok karepno

Yen sayang koe aku salah
Cobo tak lalekne sesandingaku ro koe
Lungo... Pancen wes kudu lungo

Gusti kulo nyuwun paringono
Ati jembar jembar ko segoro
Mergo tresno marai sengsoro
Ati ikhlas kudu nrimo lan legowo

Senajan loro ati iki wes nrimo
Mergo aku sing kudu rumongso
Aku ora mbok karepno

Yen sayang koe aku salah
Cobo tak lalekne sesandingaku ro koe
Lungo... Pancen wes kudu lungo

Gusti kulo nyuwun paringono
Ati jembar jembar ko segoro
Mergo tresno marai sengsoro
Ati ikhlas kudu nrimo lan legowo

Kabeh cen raiso dilalekke
Tapi carane mung siji ngikhlaske
Mugo ndang cepet oleh gantine
Mergo takdir jodo wes ono garise

Gusti kulo nyuwun paringono
Ati jembar jembar ko segoro
Mergo tresno marai sengsoro
Ati ikhlas kudu nrimo lan legowo

Mergo tresno marai sengsoro
Ati ikhlas kudu nrimo lan legowo

Note:

Hi! Our goal is just to provide information and archive as much as possible Song Lyrics and make it easier for those of you who want to learn and play music. However, if you do not agree with this or you may have copyright issues, please read our DMCA Policy.

Related Posts

Posting Komentar