HRMlblCMFqqInfU78c3NMJxDetM02ycHTU9BqBl9

Lirik Lagu Sampek Tuwek - Denny Caknan

Selamat membaca serta menyanyikan lirik lagu Sampek Tuwek yang dibawakan oleh Denny Caknan. Dukung terus penyanyi idolamu untuk terus berkarya dengan cara tidak mendownload ataupun mengunduh lagu yang mereka miliki secara ilegal. Sebagai gantinya kamu dapat mendengarkan lagu mereka melalui layanan-layanan streaming online seperti Youtube, Spotify dan Joox.

Informasi Lirik Lagu:

KeteranganData
Judul laguSampek Tuwek
PenyanyiDenny Caknan
SongwriterDenny Caknan
Kategori#LaguJawa

Lirik Lagu Sampek Tuwek by Denny Caknan:

Seneng seneng bareng susah susah bareng
Nyanding sliramu sayang sliramu
Wes tak angen angen we bakal dadi jodohku
Wes tak angen angen kowe dadi pilihanku

Tenang rasah sepaneng tenang aku wes seneng
Rene rangkulen aku tak nggo sangu turuku
Mbesok miliho dino kowe tak lamar
Rasah nduwe roso aku ninggalno awake dewe wes dadi siji

Sampek tuwek we ra bakal tak culno
Masio wes ra wancine sayang sayangan neng kene
Siji siji ne wong seng gawe ayeme ati
Gawe urepku seneng mesem saben bengi

Note:

Hi! Our goal is just to provide information and archive as much as possible Song Lyrics and make it easier for those of you who want to learn and play music. However, if you do not agree with this or you may have copyright issues, please read our DMCA Policy.

Related Posts

Posting Komentar