HRMlblCMFqqInfU78c3NMJxDetM02ycHTU9BqBl9

Lirik Lagu Opo Kudu Aku - Safira Inema

Selamat membaca serta menyanyikan lirik lagu Opo Kudu Aku yang dibawakan oleh Safira Inema. Dukung terus penyanyi idolamu untuk terus berkarya dengan cara tidak mendownload ataupun mengunduh lagu yang mereka miliki secara ilegal. Sebagai gantinya kamu dapat mendengarkan lagu mereka melalui layanan-layanan streaming online seperti Youtube, Spotify dan Joox.

Informasi Lirik Lagu:

KeteranganData
Judul laguOpo Kudu Aku
PenyanyiSafira Inema
SongwriterMass Kepek
Kategori#LaguJawa

Lirik Lagu Opo Kudu Aku by Safira Inema:

Karepe aku lan kowe
Biso dadi siji
Mergo ati ora biso diapusi
Mergo tresnaku yo mung kanggo kowe

Nanging nyapo we saiki
Malah blenjani janji
Pas aku lagi katresnan kowe ngelarani
Sampek kapan kowe biso mareni

Opo kudu aku sing ngrasakne loro
Opo ra kelingan sopo sing gawe dalan katresnan
Sawangen aku rungokno sworoku
Aku ora bakal mundur masio wes kadung ajur

Gedene segoro sik gede tresnaku
Sak derese banyu mili sik derese tangisku iki
Lek awakmu kondo yen ra nduwe roso
Nyapo kowe mbiyen ngomong tresno

Nanging nyapo we saiki
Malah blenjani janji
Pas aku lagi katresnan kowe ngelarani
Sampek kapan kowe biso mareni

Opo kudu aku sing ngrasakne loro
Opo ra kelingan sopo sing gawe dalan katresnan
Sawangen aku rungokno sworoku
Aku ora bakal mundur masio wes kadung ajur

Gedene segoro sik gede tresnaku
Sak derese banyu mili sik derese tangisku iki
Lek awakmu kondo yen ra nduwe roso
Nyapo kowe mbiyen ngomong tresno

Lek awakmu kondo yen ra nduwe roso
Nyapo kowe mbiyen ngomong tresno

Note:

Hi! Our goal is just to provide information and archive as much as possible Song Lyrics and make it easier for those of you who want to learn and play music. However, if you do not agree with this or you may have copyright issues, please read our DMCA Policy.

Related Posts

Posting Komentar