HRMlblCMFqqInfU78c3NMJxDetM02ycHTU9BqBl9

Lirik Lagu Tibo Mburi - Ndarboy Genk

Selamat membaca serta menyanyikan lirik lagu Tibo Mburi yang dibawakan oleh Ndarboy Genk. Dukung terus penyanyi idolamu untuk terus berkarya dengan cara tidak mendownload ataupun mengunduh lagu yang mereka miliki secara ilegal. Sebagai gantinya kamu dapat mendengarkan lagu mereka melalui layanan-layanan streaming online seperti Youtube, Spotify dan Joox.

Informasi Lirik Lagu:

KeteranganData
Judul laguTibo Mburi
PenyanyiNdarboy Genk
Songwriter#UpdateSoon
Kategori#LaguJawa

Lirik Lagu Tibo Mburi by Ndarboy Genk:

Aku dewean
Ning dalan prapatan
Sak wise kowe ngajak bubaran

Senajan loro
Nanging kudu tak trimo
Mugo wae sing apik nggo dewe

Sak tenane atiku
Durung biso nerimo
Kowe gandeng karo uwong liyo

Kowe ora ngrasakke sing tak rasakke
Sing penting kowe bahagia
Aku gampang

Duh gusti
Paringono aku kuat ati
Mugo-mugo oleh ganti
Sing luwih gemati

Elingo
Mugo kowe ora dadi gelo
Mergo gelo lan kuciwo
Tibone ning mburi

Mlaku nem wulan
Aku iseh dewean
Krungu kabar kowe arep tunangan

Senajan loro
Nanging kudu tak trimo
Mugo wae sing apik nggo dewe

Sak tenane atiku
Durung biso nerimo
Kowe gandeng karo uwong liyo

Kowe ora ngrasakke sing tak rasakke
Sing penting kowe bahagia
Aku gampang

Duh Gusti
Paringono aku kuat ati
Mugo-mugo oleh ganti
Sing luwih gemati

Elingo
Mugo kowe ora dadi gelo
Mergo gelo lan kuciwo
Tibone ning mburi

Aku ngerti kowe ora gampang
Kadung suwe dewe bebarengan
Nanging Gusti nduwe dalan liyo
Kowe kudu lilo kowe kudu nerimo lan legowo

Duh Gusti
Paringono aku kuat ati
Mugo-mugo oleh ganti
Sing luwih gemati

Elingo
Mugo kowe ora dadi gelo
Mergo gelo lan kuciwo
Tibone ning mburi

Duh Gusti
Paringono aku kuat ati
Mugo-mugo oleh ganti
Sing luwih gemati

Elingo
Mugo kowe ora dadi gelo
Mergo gelo lan kuciwo
Tibone ning mburi

Kowe kudu lilo
Kowe kudu nerimo
Lan legowo

Note:

Hi! Our goal is just to provide information and archive as much as possible Song Lyrics and make it easier for those of you who want to learn and play music. However, if you do not agree with this or you may have copyright issues, please read our DMCA Policy.

Related Posts

Posting Komentar