HRMlblCMFqqInfU78c3NMJxDetM02ycHTU9BqBl9

Lirik Lagu Legowo - Era Syaqira

Selamat membaca serta menyanyikan lirik lagu Legowo yang dibawakan oleh Era Syaqira. Dukung terus penyanyi idolamu untuk terus berkarya dengan cara tidak mendownload ataupun mengunduh lagu yang mereka miliki secara ilegal. Sebagai gantinya kamu dapat mendengarkan lagu mereka melalui layanan-layanan streaming online seperti Youtube, Spotify dan Joox.

Informasi Lirik Lagu:

KeteranganData
Judul laguLegowo
PenyanyiEra Syaqira
SongwriterYudanosel
Kategori#LaguJawa

Lirik Lagu Legowo by Era Syaqira:

Nelongso roso ati iki
Kelingan lungamu wingi
Tanpo sebab tanpo ngomong opo-opo
Kowe tego lungo ninggal crito loro

Saiki wes bedo dalane
Kowe uwis ro liyane
Ikhlas ati ikhlas batin wis tak culke
Senajan njero ati loro rasane

Aku wis ikhlas nompo kahanane
Lalekno wae tresnaku dinggo kowe
Cukup aku sing loro
Dongaku siji mugo kowe bahagio

Saiki wes bedo dalane
Kowe uwis ro liyane
Ikhlas ati ikhlas batin wis tak culke
Senajan njero ati loro rasane

Aku wis ikhlas nompo kahanane
Lalekno wae tresnaku dinggo kowe
Cukup aku sing loro
Dongaku siji mugo kowe bahagio

Ikhlas legowo ati iki
Sing wis tok blenjani
Ora ngarep kowe teko
Opo kowe bali
Nanging kowe kudu ngerti
Tulus tresno iki
Mung aku sing nduweni

Ikhlas legowo ati iki
Sing wis tok blenjani
Ora ngarep kowe teko
Opo kowe bali
Nanging kowe kudu ngerti
Tulus tresno iki
Mung aku sing nduweni

Tuluse tresno iki
Mung aku sing nduweni

Note:

Hi! Our goal is just to provide information and archive as much as possible Song Lyrics and make it easier for those of you who want to learn and play music. However, if you do not agree with this or you may have copyright issues, please read our DMCA Policy.
Related Posts

Related Posts

Posting Komentar