HRMlblCMFqqInfU78c3NMJxDetM02ycHTU9BqBl9

Lirik Lagu Opo Anane - Hendra Kumbara

Selamat membaca serta menyanyikan lirik lagu Opo Anane yang dibawakan oleh Hendra Kumbara. Dukung terus penyanyi idolamu untuk terus berkarya dengan cara tidak mendownload ataupun mengunduh lagu yang mereka miliki secara ilegal. Sebagai gantinya kamu dapat mendengarkan lagu mereka melalui layanan-layanan streaming online seperti Youtube, Spotify dan Joox.

Informasi Lirik Lagu:

KeteranganData
Judul laguOpo Anane
PenyanyiHendra Kumbara
SongwriterHendra Kumbara
Kategori#LaguJawa

Lirik Lagu Opo Anane by Hendra Kumbara:

Loroku wis ilang
Semenjak kau datang
Saiki ngadeg jejeg wis ra pincang
Kowe sing nambani
Kowe sing ngeroki
Seko masuk angin lan tatu ning ati

Loroku wis mari
Tekomu ngepasi
Pancen wis digariske marang Gusti
Tetep ning sandingku
Percoyo karo aku
Mlaku bareng nganti sak mandegke wektu

Aku tresno karo kowe
Sing nompo opo anane
Ben tak jogo
Ora tak sio-sio

Aku sing bakal berjuang
Kanggo nyukupi kahanan
Nyuwun dungo
Ben lancar anggonku kerjo

Sithik kathah tak sukuri
Mugo berkah dadi rejeki
Tetep sumringah manut kersane Gusti

Loroku wis mari
Tekomu ngepasi
Pancen wis digariske marang Gusti
Tetep ning sandingku
Percoyo karo aku
Mlaku bareng nganti sak mandegke wektu

Aku tresno karo kowe
Sing nompo opo anane
Ben tak jogo
Ora tak sio-sio

Aku sing bakal berjuang
Kanggo nyukupi kahanan
Nyuwun dungo
Ben lancar anggonku kerjo

Sithik kathah tak sukuri
Mugo berkah dadi rejeki
Tetep sumringah manut kersane Gusti

Tetep sumringah manut kersane Gusti

Note:

Hi! Our goal is just to provide information and archive as much as possible Song Lyrics and make it easier for those of you who want to learn and play music. However, if you do not agree with this or you may have copyright issues, please read our DMCA Policy.
Related Posts

Related Posts

Posting Komentar