HRMlblCMFqqInfU78c3NMJxDetM02ycHTU9BqBl9

Lirik Lagu Minggir Awas Pliket - Yeyen Vivia feat Bimasakti

Selamat membaca serta menyanyikan lirik lagu Minggir Awas Pliket yang dibawakan oleh Yeyen Vivia feat Bimasakti. Dukung terus penyanyi idolamu untuk terus berkarya dengan cara tidak mendownload ataupun mengunduh lagu yang mereka miliki secara ilegal. Sebagai gantinya kamu dapat mendengarkan lagu mereka melalui layanan-layanan streaming online seperti Youtube, Spotify dan Joox.

Informasi Lirik Lagu:

KeteranganData
Judul laguMinggir Awas Pliket
PenyanyiYeyen Vivia, Bimasakti
SongwriterPPWW
Kategori#LaguJawa

Lirik Lagu Minggir Awas Pliket by Yeyen Vivia feat Bimasakti:

Dek kowe ojo kemayu
Senajan wis sukses uripmu
Elek-elek biyen aku uwis tahu
Kringeten bareng awakmu

Mas kowe ojo ngaku-ngaku
Ngoco sawangen dapurmu
Tangio ojo miring turumu
Ora sudi aku karo awakmu

Ora masalah kowe ngenyek aku
Sing penting aku wis tahu wis tahu jeru
Ngomongo piro regamu
Tak dolne bengkok bapakku

Kowe urung ngerti sopo aku
Aku ra guyu sing paling ayu
Minggato saka ngarepku
Timbang tak pancal raimu

Ora masalah kowe ngenyek aku
Sing penting aku wis tahu wis tahu jeru
Ngomongo piro regamu
Tak nyolong pitek tanggaku

Sopo seng sudi karo dangkrenganmu
Duwe manuk kok ora kaku kaku
Reneo nyedak o aku sayang
Rene tak keplak gundulmu

Note:

Hi! Our goal is just to provide information and archive as much as possible Song Lyrics and make it easier for those of you who want to learn and play music. However, if you do not agree with this or you may have copyright issues, please read our DMCA Policy.
Related Posts

Related Posts

Posting Komentar