HRMlblCMFqqInfU78c3NMJxDetM02ycHTU9BqBl9

Lirik Lagu Tikungan - Pepeh Sadboy

Selamat membaca serta menyanyikan lirik lagu Tikungan yang dibawakan oleh Pepeh Sadboy. Dukung terus penyanyi idolamu untuk terus berkarya dengan cara tidak mendownload ataupun mengunduh lagu yang mereka miliki secara ilegal. Sebagai gantinya kamu dapat mendengarkan lagu mereka melalui layanan-layanan streaming online seperti Youtube, Spotify dan Joox.

Informasi Lirik Lagu:

KeteranganData
Judul laguTikungan
PenyanyiPepeh Sadboy
SongwriterPepeh Sadboy
Kategori#LaguJawa

Lirik Lagu Tikungan by Pepeh Sadboy:

Wis tak ati-ati lakuku
Ku tenan tenan gemati
Jebule dilarani

Kahanan uripku sing wingi
Sansoyo nggawe mati roso iki
Aku uwis ngikhlaske
Yen we lungo karo kae
Sadar diri yen iku kancaku dewe

Rembulan sing iso ngerteni
Rosoku iki soyo uwis mati
Aku iseh berjuang
Lebih lebih ora kurang
Meski nyatane ku kalah ning tikungan

Kowe nikung kiri
Ngalahke ku sing isih gemati
Kowe nyalip kanan
Ngajurke ku sing tenanan

Sing ati-ati
Mendung iso tanpo udan
Entenono karmamu mesti tekan

Wis tak ati-ati lakuku
Ku tenan tenan gemati
We tenan tenan nglarani

Pun tak angen angen salahku
Salah opo aku ning uripmu
Opo kudu kancaku penggantiku

Kowe nikung kiri
Ngalahke ku sing isih gemati
Kowe nyalip kanan
Ngajurke ku sing tenanan

Sing ati-ati
Mendung iso tanpo udan
Entenono karmamu mesti tekan

Wis tak ati-ati lakuku
Ku tenan tenan gemati
We tenan tenan nglarani

Pun tak angen angen salahku
Salah opo aku ning uripmu
Opo kudu kancaku penggantiku

Wis tak ati-ati lakuku
Ku tenan tenan gemati
We tenan tenan nglarani

Pun tak angen angen salahku
Salah opo aku ning uripmu
Opo kudu kancaku penggantiku
Opo kudu kancaku penggantiku

Note:

Hi! Our goal is just to provide information and archive as much as possible Song Lyrics and make it easier for those of you who want to learn and play music. However, if you do not agree with this or you may have copyright issues, please read our DMCA Policy.

Related Posts

Posting Komentar