HRMlblCMFqqInfU78c3NMJxDetM02ycHTU9BqBl9

Lirik Lagu Ra Nompo Balimu - Yeni Inka

Selamat membaca serta menyanyikan lirik lagu Ra Nompo Balimu yang dibawakan oleh Yeni Inka. Dukung terus penyanyi idolamu untuk terus berkarya dengan cara tidak mendownload ataupun mengunduh lagu yang mereka miliki secara ilegal. Sebagai gantinya kamu dapat mendengarkan lagu mereka melalui layanan-layanan streaming online seperti Youtube, Spotify dan Joox.

Informasi Lirik Lagu:

KeteranganData
Judul laguRa Nompo Balimu
PenyanyiYeni Inka
SongwriterArhefa Kansha
Kategori#LaguJawa

Lirik Lagu Ra Nompo Balimu by Yeni Inka:

Rembulan wengi iki ngelingake koe
Sing biyen ngancani susah lan senengku
Koe tau janji janji sehidup semati
Karo aku sing tenanan iki

Aku sayang koe raono liyane
Tanpo tak sadari netes eluh iki
Aku kurang opo nganti koe iso tego
Ninggal lungo milih karo wong liyo

Yen koe getun ojo bali karo aku
Aku wes ra nompo balimu ning uripku

Koe ra ngerti perasaan iki
Ajur mumur tok larani
Koe ra ngerti perjuangan iki
Mung tok anggep angin wengi

Cukup aku sadar diri
Mugo koe oleh ganti
Aku kudu kuat ati
Aku lilo nompo kabeh iki

Yen koe getun ojo bali karo aku
Aku wes ra nompo balimu ning uripku

Koe ra ngerti perasaan iki
Ajur mumur tok larani
Koe ra ngerti perjuangan iki
Mung tok anggep angin wengi

Cukup aku sadar diri
Mugo koe oleh ganti
Aku kudu kuat ati
Aku lilo nompo kabeh iki

Koe ra ngerti perasaan iki
Ajur mumur tok larani
Koe ra ngerti perjuangan iki
Mung tok anggep angin wengi

Cukup aku sadar diri
Mugo koe oleh ganti
Aku kudu kuat ati
Aku lilo nompo kabeh iki

Aku kudu kuat ati
Aku lilo nompo kabeh iki

Tak kuatke atiku masio wes ra karo koe
Tresno iki ora iso dadi siji

Note:

Hi! Our goal is just to provide information and archive as much as possible Song Lyrics and make it easier for those of you who want to learn and play music. However, if you do not agree with this or you may have copyright issues, please read our DMCA Policy.

Related Posts

Posting Komentar