HRMlblCMFqqInfU78c3NMJxDetM02ycHTU9BqBl9

Lirik Lagu Nyikso Batin - Dela Poyz

Selamat membaca serta menyanyikan lirik lagu Nyikso Batin yang dibawakan oleh Dela Poyz. Dukung terus penyanyi idolamu untuk terus berkarya dengan cara tidak mendownload ataupun mengunduh lagu yang mereka miliki secara ilegal. Sebagai gantinya kamu dapat mendengarkan lagu mereka melalui layanan-layanan streaming online seperti Youtube, Spotify dan Joox.

Informasi Lirik Lagu:

KeteranganData
Judul laguNyikso Batin
PenyanyiDela Poyz
SongwriterYonanda
Kategori#LaguJawa

Lirik Lagu Nyikso Batin by Dela Poyz:

Kesel atiku sabar ngerteni
Ngempet loro ning ati
Tresno karo kowe
Opo kudu larane
Nangis batin nganti koyo ngene

Wes dek aku sing mundur
Ketimbang tak teruske tresnoku dadi tambah ajur
Jare cintane bubrah roso ati ra nggenah
Aku pengene pisah nanging sliramu wegah

Wes aku ra kuat aku tak sing minggat
Tresno iki udu dolanan loro atiku ra karuan
Tresno sing suci saikine tinggal janji
Tangise ati dadi bukti

Ra kuat aku nyekso batin lan atiku
Trimo o ketimbang dadi tambah loro
Lilakno aku nyanding tresno sing liyane
Iso nompo atiku opo anane

Wes dek ikhlasno aku
Mungkin dalane pisahan aku marang sliramu
Tresno iki tak pendem sak jeroning ati
Ikhlas lahir batinku mugo iso oleh ganti

Njero dodo uwes nerimo
Aku mung iso ndongo kowe nggandeng lanangan liyo
Aku tak sing lungo atiku loro
Tresno sing suci saikine tinggal janji
Tangise ati dadi bukti

Ra kuat aku nyekso batin lan atiku
Trimo o ketimbang dadi tambah loro
Lilakno aku nyanding tresno sing liyane
Iso nompo atiku opo anane

Ra kuat aku nyekso batin lan atiku
Trimo o ketimbang dadi tambah loro
Lilakno aku nyanding tresno sing liyane
Iso nompo atiku opo anane

Ra kuat aku nyekso batin lan atiku
Trimo o ketimbang dadi tambah loro
Lilakno aku nyanding tresno sing liyane
Iso nompo atiku opo anane
Iso nompo atiku opo anane

Note:

Hi! Our goal is just to provide information and archive as much as possible Song Lyrics and make it easier for those of you who want to learn and play music. However, if you do not agree with this or you may have copyright issues, please read our DMCA Policy.

Related Posts

Posting Komentar