HRMlblCMFqqInfU78c3NMJxDetM02ycHTU9BqBl9

Lirik Lagu Spekk Bidadari - Pepeh Sadboy

Selamat membaca serta menyanyikan lirik lagu Spekk Bidadari yang dibawakan oleh Pepeh Sadboy. Dukung terus penyanyi idolamu untuk terus berkarya dengan cara tidak mendownload ataupun mengunduh lagu yang mereka miliki secara ilegal. Sebagai gantinya kamu dapat mendengarkan lagu mereka melalui layanan-layanan streaming online seperti Youtube, Spotify dan Joox.

Informasi Lirik Lagu:

KeteranganData
Judul laguSpekk Bidadari
PenyanyiPepeh Sadboy
SongwriterPepeh Sadboy
Kategori#LaguJawa

Lirik Lagu Spekk Bidadari by Pepeh Sadboy:

Percoyo gedene rosoku ning awakmu
Aku sing slalu ono bakal selalu ono

Njalok bukti apo bakale tak usahakno
Nanging ojok njalok aku nggo ngedoh
Seko urepmu
Kowe tresnoku

Akeh spekk bidadari
Panggah kowe sing ati
Tibo tangi tak lakoni
Nggandeng kowe aku wani

Lehku dolan tak lereni
Kerjo ngoli tak patengi
Telung segoro tak sebrangi
Kanggo nduweni ati sing tak tenani

Njalok bukti apo bakale tak usahakno
Nanging ojok njalok aku nggo ngedoh
Seko urepmu
Kowe tresnoku

Akeh spekk bidadari
Panggah kowe sing ati
Tibo tangi tak lakoni
Nggandeng kowe aku wani

Lehku dolan tak lereni
Kerjo ngoli tak patengi
Telung segoro tak sebrangi
Kanggo nduweni ati sing tak tenani

Akeh spekk bidadari
Panggah kowe sing ati
Tibo tangi tak lakoni
Nggandeng kowe aku wani

Lehku dolan tak lereni
Kerjo ngoli tak patengi
Telung segoro tak sebrangi
Kanggo nduweni ati sing tak tenani

Note:

Hi! Our goal is just to provide information and archive as much as possible Song Lyrics and make it easier for those of you who want to learn and play music. However, if you do not agree with this or you may have copyright issues, please read our DMCA Policy.

Related Posts

Posting Komentar