HRMlblCMFqqInfU78c3NMJxDetM02ycHTU9BqBl9

Lirik Lagu Ra Ono Artine - Shinta Arsinta

Selamat membaca serta menyanyikan lirik lagu Ra Ono Artine yang dibawakan oleh Shinta Arsinta. Dukung terus penyanyi idolamu untuk terus berkarya dengan cara tidak mendownload ataupun mengunduh lagu yang mereka miliki secara ilegal. Sebagai gantinya kamu dapat mendengarkan lagu mereka melalui layanan-layanan streaming online seperti Youtube, Spotify dan Joox.

Informasi Lirik Lagu:

KeteranganData
Judul laguRa Ono Artine
PenyanyiShinta Arsinta
SongwriterR. Husin Albana
Kategori#LaguJawa

Lirik Lagu Ra Ono Artine by Shinta Arsinta:

Wes jeru tresno iki njero dodoku
Tak pasrahke kabeh kanggo awakmu
Nanging saiki mbok sio-sio tresnoku
Kurang opo jane aku
Piye maneh mbukti'ke sayangku

Nelongso ati iki nandhang kahanan
Amergo tulus tresnoku gawe dolanan
Saiki kowe wes ra ono perhatian
Yen wes ono mbok sayang
Yo wes tak ngalah mending kelangan

Yen pancen kowe milih dalanmu dewe
Yo wes ra tak gandoli tak ikhlasne ning ati
Mugo kowe nemu sing mbok goleki
Aku ngalah yen kanggomu wis ra ono arti

Yen pancen ono luwih apik kanggomu
Yowis ben tak ikhlasno nadyan perih ning dodo
Mugo langgeng karo sing mbok goleki
Aku lilo tak sadari aku wis ra ono arti

Nelongso ati iki nandhang kahanan
Amergo tulus tresnoku gawe dolanan
Saiki kowe wes ra ono perhatian
Yen wes ono mbok sayang
Yo wes tak ngalah mending kelangan

Yen pancen kowe milih dalanmu dewe
Yo wes ra tak gandoli tak ikhlasne ning ati
Mugo kowe nemu sing mbok goleki
Aku ngalah yen kanggomu wis ra ono arti

Yen pancen ono luwih apik kanggomu
Yowis ben tak ikhlasno nadyan perih ning dodo
Mugo langgeng karo sing mbok goleki
Aku lilo tak sadari aku wis ra ono arti

Mugo langgeng karo sing mbok goleki
Aku lilo tak sadari aku wis ra ono arti

Note:

Hi! Our goal is just to provide information and archive as much as possible Song Lyrics and make it easier for those of you who want to learn and play music. However, if you do not agree with this or you may have copyright issues, please read our DMCA Policy.

Related Posts

Posting Komentar