HRMlblCMFqqInfU78c3NMJxDetM02ycHTU9BqBl9

Lirik Lagu Wis Ra Sayang - Alindra Musik

Selamat membaca serta menyanyikan lirik lagu Wis Ra Sayang yang dibawakan oleh Alindra Musik. Dukung terus penyanyi idolamu untuk terus berkarya dengan cara tidak mendownload ataupun mengunduh lagu yang mereka miliki secara ilegal. Sebagai gantinya kamu dapat mendengarkan lagu mereka melalui layanan-layanan streaming online seperti Youtube, Spotify dan Joox.

Informasi Lirik Lagu:

KeteranganData
Judul laguWis Ra Sayang
PenyanyiAlindra Musik
SongwriterAlindra, Gupe Prasetya
Kategori#LaguJawa

Lirik Lagu Wis Ra Sayang by Alindra Musik:

Maturnuwun kanggo roso iki
Roso loro sing ra bakal iso lali
Janjimu wingi selawase ngancani
Ning nyatane kabeh mung imitasi

Rungokno suoro atiku iki
Suoro sing keronto ngempet larane ati
Tresnamu wingi wes tak anggep mati
Tanpo pamit lunggo kowe blenjani janji

Yen pancen wes ra sayang
Omongo ra sayang
Sawangen awakku
Sing uwis berjuang

Nanging opo walesmu
Aku sing nuntun mlaku
Wong lio sing mbuk jak mlayu

Yen pancen wes ra tresno
Omongo ra tresno
Bakal iklas tak tompo
Snajan ning ati loro

Elingo karmane Gusti
Sing luwih medeni
Kowe sing ati ati

Rungokno suoro atiku iki
Suoro sing keronto ngempet larane ati
Tresnamu wingi wes tak anggep mati
Tanpo pamit lunggo kowe blenjani janji

Yen pancen wes ra sayang
Omongo ra sayang
Sawangen awakku
Sing uwis berjuang

Nanging opo walesmu
Aku sing nuntun mlaku
Wong lio sing mbuk jak mlayu

Yen pancen wes ra tresno
Omongo ra tresno
Bakal iklas tak tompo
Snajan ning ati loro

Elingo karmane Gusti
Sing luwih medeni
Kowe sing ati ati

Cukup semene perjuanganku
Aku pamit nyuwun sewu

Note:

Hi! Our goal is just to provide information and archive as much as possible Song Lyrics and make it easier for those of you who want to learn and play music. However, if you do not agree with this or you may have copyright issues, please read our DMCA Policy.

Related Posts

Posting Komentar