HRMlblCMFqqInfU78c3NMJxDetM02ycHTU9BqBl9

Lirik Lagu Pingal - Safira Inema

Selamat membaca serta menyanyikan lirik lagu Pingal yang dibawakan oleh Safira Inema. Dukung terus penyanyi idolamu untuk terus berkarya dengan cara tidak mendownload ataupun mengunduh lagu yang mereka miliki secara ilegal. Sebagai gantinya kamu dapat mendengarkan lagu mereka melalui layanan-layanan streaming online seperti Youtube, Spotify dan Joox.

Informasi Lirik Lagu:

KeteranganData
Judul laguPingal
PenyanyiSafira Inema
SongwriterAndri Priyanta
Kategori#LaguJawa

Lirik Lagu Pingal by Safira Inema:

Piye sek jelaske karo wongtuwo
Wes ngelakoni tekan semene
Nek akhire bakal bubar pisahan
Kowe kegudo tresno karo wong liyo

Ngelali kowe sing tau ngomong dewe
Ngelakoni tresno tekan tuwo
Ora ngeliyo mung aku ning atimu
Nanging saiki atimu ono wong liyo

Ibarat esuk mendung
Awan aku kudanan
Sore mbok larani
Bengi tak tangisi

Mung iso bayangke kabeh kenangan
Kowe tak boncengke turut dalan kekepan kudanan
Saiki nyatane kowe malah milih
Dikekep wong liyo

Opo kowe ra kroso abote atiku
Kudu kelangan wong sing paling tak tresnani
Ra jenak dolan ra doyan mangan
Nek ra mbok dulang

Ibarat esuk mendung
Awan aku kudanan
Sore mbok larani
Bengi tak tangisi

Mung iso bayangke kabeh kenangan
Kowe tak boncengke turut dalan kekepan kudanan
Saiki nyatane kowe malah milih
Dikekep wong liyo

Opo kowe ra kroso abote atiku
Kudu kelangan wong sing paling tak tresnani
Ra jenak dolan ra doyan mangan
Nek ra mbok dulang

Ra jenak dolan ra doyan mangan
Nek ra mbok dulang

Note:

Hi! Our goal is just to provide information and archive as much as possible Song Lyrics and make it easier for those of you who want to learn and play music. However, if you do not agree with this or you may have copyright issues, please read our DMCA Policy.

Related Posts

Posting Komentar