HRMlblCMFqqInfU78c3NMJxDetM02ycHTU9BqBl9

Lirik Lagu Atiku Ajur - Fira Azahra

Selamat membaca serta menyanyikan lirik lagu Atiku Ajur yang dibawakan oleh Fira Azahra. Dukung terus penyanyi idolamu untuk terus berkarya dengan cara tidak mendownload ataupun mengunduh lagu yang mereka miliki secara ilegal. Sebagai gantinya kamu dapat mendengarkan lagu mereka melalui layanan-layanan streaming online seperti Youtube, Spotify dan Joox.

Informasi Lirik Lagu:

KeteranganData
Judul laguAtiku Ajur
PenyanyiFira Azahra
SongwriterAriek DN
Kategori#LaguJawa

Lirik Lagu Atiku Ajur by Fira Azahra:

Tansah eling omongmu
Naliko kowe pamit rabi
Kaget atiku ngene rasane
Ajur sakjrone dodoku

Tok blenjanji sumpahmu
Dek biyen kae ono kene
Tegone kowe ngapusi aku
Kowe rabi malah karo mantanmu

Ajur atiku rasane remuk dodoku
Krungu pamitmu ngajak pisahan aku
Aku ora ngerti opo toh salahku
Kowe malah milih balik karo mantanmu

Aku berkorban kanggo roso tresno iki
Bahkan patiku tetep tak belani
Nanging nyatane kowe malah ra ngerti
Gawe loro nganti ajur roso tresno iki

Sak tenane aku nelongso
Yen kok gawe cidro
Nanging aku kudu lilo
Mergo kowe wes ra nduweni tresno

Note:

Hi! Our goal is just to provide information and archive as much as possible Song Lyrics and make it easier for those of you who want to learn and play music. However, if you do not agree with this or you may have copyright issues, please read our DMCA Policy.

Related Posts

Posting Komentar