HRMlblCMFqqInfU78c3NMJxDetM02ycHTU9BqBl9

Lirik Lagu Aku Wes Ikhlas - Shinta Arsinta

Selamat membaca serta menyanyikan lirik lagu Aku Wes Ikhlas yang dibawakan oleh Shinta Arsinta. Dukung terus penyanyi idolamu untuk terus berkarya dengan cara tidak mendownload ataupun mengunduh lagu yang mereka miliki secara ilegal. Sebagai gantinya kamu dapat mendengarkan lagu mereka melalui layanan-layanan streaming online seperti Youtube, Spotify dan Joox.

Informasi Lirik Lagu:

KeteranganData
Judul laguAku Wes Ikhlas
PenyanyiShinta Arsinta
SongwriterArya Satria
Kategori#LaguJawa

Lirik Lagu Aku Wes Ikhlas by Shinta Arsinta:

Aku wis lilo karo kowe sing lungo
Aku wes ikhlas karo kawe sing tanpo welas
Aku wes kuat sak iki wes ora sambat
Mergo tresno suci ra kudu nduweni

Aku wis lilo karo kowe sing lungo
Aku wes ikhlas karo kawe sing tanpo welas
Aku wes kuat sak iki wes ora sambat
Mergo tresno suci ra kudu nduweni

Siji panyuwunku mugo mung aku sing loro
Ora ono wong liyo sing koyo aku

Umpomo kowe ono wektu kanggo aku
Aku mung pingin takon sak tenane
Opo salahku karo kowe
Tegane kowe mutus tali tresno

Nanging saiki aku wes ikhlas kelangan kowe
Mugo kowe urip seneng karo liyane

Aku wis lilo karo kowe sing lungo
Aku wes ikhlas karo kawe sing tanpo welas
Aku wes kuat sak iki wes ora sambat
Mergo tresno suci ra kudu nduweni

Siji panyuwunku mugo mung aku sing loro
Ora ono wong liyo sing koyo aku

Umpomo kowe ono wektu kanggo aku
Aku mung pingin takon sak tenane
Opo salahku karo kowe
Tegane kowe mutus tali tresno

Nanging saiki aku wes ikhlas kelangan kowe
Mugo kowe urip seneng karo liyane

Note:

Hi! Our goal is just to provide information and archive as much as possible Song Lyrics and make it easier for those of you who want to learn and play music. However, if you do not agree with this or you may have copyright issues, please read our DMCA Policy.

Related Posts

Posting Komentar