HRMlblCMFqqInfU78c3NMJxDetM02ycHTU9BqBl9

Lirik Lagu Tresnomu Ilang - Safira Inema

Selamat membaca serta menyanyikan lirik lagu Tresnomu Ilang yang dibawakan oleh Safira Inema. Dukung terus penyanyi idolamu untuk terus berkarya dengan cara tidak mendownload ataupun mengunduh lagu yang mereka miliki secara ilegal. Sebagai gantinya kamu dapat mendengarkan lagu mereka melalui layanan-layanan streaming online seperti Youtube, Spotify dan Joox.

Informasi Lirik Lagu:

KeteranganData
Judul laguTresnomu Ilang
PenyanyiSafira Inema
SongwriterR. Husin Albana
Kategori#LaguJawa

Lirik Lagu Tresnomu Ilang by Safira Inema:

Loro rasane ati amergo kelangan
Nganti saiki njangget ning ati
Isih kelingan
Kowe sing tak eman eman
Ninggal roso kelaran
Saikine dadi kenangan

Isih tak eling eling mbiyen kowe janji
Bakal ngancani tekaning pati
Nanging mblenjani
Tanpo welas ninggalke aku
Kowe duwe tresno liyo
Tulus tresnoku mbok sio sio

Tresnomu ilang kabur kanginan
Koyo kapuk mabur ninggal kenangan
Prasetyomu kuwi amung kiasan
Endi janjimu nyatane tresnomu ilang

Tak eman eman ning mabur ilang
Tresnomu kuwi ninggal kelaran
Cekap semanten tak aboti kowe
Yo wes tak lilakne ninggal cerito mung semene

Isih tak eling eling mbiyen kowe janji
Bakal ngancani tekaning pati
Nanging mblenjani
Tanpo welas ninggalke aku
Kowe duwe tresno liyo
Tulus tresnoku mbok sio sio

Tresnomu ilang kabur kanginan
Koyo kapuk mabur ninggal kenangan
Prasetyomu kuwi amung kiasan
Endi janjimu nyatane tresnomu ilang

Tak eman eman ning mabur ilang
Tresnomu kuwi ninggal kelaran
Cekap semanten tak aboti kowe
Yo wes tak lilakne ninggal cerito mung semene

Tresnomu ilang kabur kanginan
Koyo kapuk mabur ninggal kenangan
Prasetyomu kuwi amung kiasan
Endi janjimu nyatane tresnomu ilang

Tak eman eman ning mabur ilang
Tresnomu kuwi ninggal kelaran
Cekap semanten tak aboti kowe
Yo wes tak lilakne ninggal cerito mung semene
Yo wes tak lilakne ninggal cerito mung semene

Note:

Hi! Our goal is just to provide information and archive as much as possible Song Lyrics and make it easier for those of you who want to learn and play music. However, if you do not agree with this or you may have copyright issues, please read our DMCA Policy.

Related Posts

Posting Komentar