HRMlblCMFqqInfU78c3NMJxDetM02ycHTU9BqBl9

Lirik Lagu Tresno Kepenggak Morotuwo - Sasya Arkhisna

Selamat membaca serta menyanyikan lirik lagu Tresno Kepenggak Morotuwo yang dibawakan oleh Sasya Arkhisna. Dukung terus penyanyi idolamu untuk terus berkarya dengan cara tidak mendownload ataupun mengunduh lagu yang mereka miliki secara ilegal. Sebagai gantinya kamu dapat mendengarkan lagu mereka melalui layanan-layanan streaming online seperti Youtube, Spotify dan Joox.

Informasi Lirik Lagu:

KeteranganData
Judul laguTresno Kepenggak Morotuwo
PenyanyiSasya Arkhisna
SongwriterNur Bayan
Kategori#LaguJawa

Lirik Lagu Tresno Kepenggak Morotuwo by Sasya Arkhisna:

Ancik-ancik pucuk eri paribasane
Kabeh panjalukmu wis tak wujudne
Tak turuti syarat adatmu
Tak lampaui panjalukmu
Mung siji niate ati
Pengen pepujan karo sliramu

Bandara seloparang bumi Mataram
Anggonmu mapak tresnaku
Sineksen kirab bejangu
Nali tresnomu lan aku
Neng sak iki kahanane pancen bedo
Tresno kepenggak morotuo

Bulan-bulan gede
Kandakno marang slirane
Wengi iku aku kangen-kangen slirane

Lintang-lintang panjer
Wartakno marang slirane
Nangis ati iki eleng slirane

Wuyungku kesandung
Wes ra mungkin biso nyambung
Tak lilakno tak lalekno tak ikhlasno

Bandara seloparang bumi Mataram
Anggonmu mapak tresnaku
Sineksen kirab bejangu
Nali tresnomu lan aku
Neng sak iki kahanane pancen bedo
Tresno kepenggak morotuo

Bulan-bulan gede
Kandakno marang slirane
Wengi iku aku kangen-kangen slirane

Lintang-lintang panjer
Wartakno marang slirane
Nangis ati iki eleng slirane

Wuyungku kesandung
Wes ra mungkin biso nyambung
Tak lilakno tak lalekno tak ikhlasno

Bulan-bulan gede
Kandakno marang slirane
Wengi iku aku kangen-kangen slirane

Lintang-lintang panjer
Wartakno marang slirane
Nangis ati iki eleng slirane

Wuyungku kesandung
Wes ra mungkin biso nyambung
Tak lilakno tak lalekno tak ikhlasno
Tak lilakno tak lalekno tak ikhlasno

Note:

Hi! Our goal is just to provide information and archive as much as possible Song Lyrics and make it easier for those of you who want to learn and play music. However, if you do not agree with this or you may have copyright issues, please read our DMCA Policy.

Related Posts

Posting Komentar