HRMlblCMFqqInfU78c3NMJxDetM02ycHTU9BqBl9

Lirik Lagu Sa Dengan Ko - Jeinqueen feat Bagarap

Selamat membaca serta menyanyikan lirik lagu Sa Dengan Ko yang dibawakan oleh Jeinqueen feat Bagarap. Dukung terus penyanyi idolamu untuk terus berkarya dengan cara tidak mendownload ataupun mengunduh lagu yang mereka miliki secara ilegal. Sebagai gantinya kamu dapat mendengarkan lagu mereka melalui layanan-layanan streaming online seperti Youtube, Spotify dan Joox.

Informasi Lirik Lagu:

KeteranganData
Judul laguSa Dengan Ko
PenyanyiJeinqueen, Bagarap
Songwriter#UpdateSoon
Kategori#LaguIndonesiaTimur

Lirik Lagu Sa Dengan Ko by Jeinqueen feat Bagarap:

Sa su bilang ke mama dong
Kalo nanti sa dengan ko
Sa su bilang sa sayang ko
Sampai mati sa dengan ko

Sa su bilang ke mama dong
Kalo nanti sa dengan ko
Sa su bilang sa sayang ko
Sampai mati sa dengan ko

Sa mo bilang jang kam datang datang ganggu
Karna sa deng dia su bahagia
Sa su bilang sa pu cinta cuma satu
Cuma untuk ko bukan untuk dia

Ko tra usah ragu apalagi bimbang
Karna sa pu hati su setia
Sa su janji slalu trakan hilang
Percaya sa sa sayang ko ko segalanya

I just wanna tell you biar ko tau lagi
Kalau sa disini sangat sayang dan sa cinta tu sekali
Sa pu love sa su kasi lebih dari
Sa pu perhatian ko yang tau tiap hari

Sa tra minta muluk muluk dari ko o
Janji untuk terus slalu ada dekat sa
Sa tra minta banyak banyak dari ko o
Cukup ko setia jaga hati buat sa

Dan bukan kebetulan sa dan ko dipertemukan
Itu rencana Tuhan maka tong dipertemukan
Masih nyaman di ko pu pelukan
Bikin nyaman karna ko yang sa butuhkan

Sa mo bilang jang kam datang datang ganggu
Karna sa deng dia su bahagia
Sa su bilang sa pu cinta cuma satu
Cuma untuk ko bukan untuk dia

Ko tra usah ragu apalagi bimbang
Karna sa pu hati su setia
Sa su janji slalu trakan hilang
Percaya sa sa sayang ko ko segalanya

Hey babe sa nyaman dengan ko
Sa beruntung skali dapat ko
Sa janji jaga ko
Sa mau jaga ko pu love

Darling in my voice sa mo bilang sama ko
Ko tuh segalanya sa bersyukur punya ko
Jang ko dengan dong yang mo ganggu ko pu konsen
Ini tong pu love tiada satu yang mo komplen

Hey hey darling hold my hand
Darling hold my hand nih sa minta don't you go
Sa su telling mama dong ade kaka sosa dong
Kalo nanti sa mo masuk minta ko

Sa su bilang ke mama dong
Kalo nanti sa dengan ko
Sa su bilang sa sayang ko
Sampai mati sa dengan ko

Sa su bilang ke mama dong
Kalo nanti sa dengan ko
Sa su bilang sa sayang ko
Sampai mati sa dengan ko

Sa mo bilang jang kam datang datang ganggu
Karna sa deng dia su bahagia
Sa su bilang sa pu cinta cuma satu
Cuma untuk ko bukan untuk dia

Ko tra usah ragu apalagi bimbang
Karna sa pu hati su setia
Sa su janji slalu trakan hilang
Percaya sa sa sayang ko ko segalanya

Sa mo bilang jang kam datang datang ganggu
Karna sa deng dia su bahagia
Sa su bilang sa pu cinta cuma satu
Cuma untuk ko bukan untuk dia

Ko tra usah ragu apalagi bimbang
Karna sa pu hati su setia
Sa su janji slalu trakan hilang
Percaya sa sa sayang ko ko segalanya

Note:

Hi! Our goal is just to provide information and archive as much as possible Song Lyrics and make it easier for those of you who want to learn and play music. However, if you do not agree with this or you may have copyright issues, please read our DMCA Policy.

Related Posts

Posting Komentar