HRMlblCMFqqInfU78c3NMJxDetM02ycHTU9BqBl9

Lirik Lagu Kere Munggah Bale - Safira Inema

Selamat membaca serta menyanyikan lirik lagu Kere Munggah Bale yang dibawakan oleh Safira Inema. Dukung terus penyanyi idolamu untuk terus berkarya dengan cara tidak mendownload ataupun mengunduh lagu yang mereka miliki secara ilegal. Sebagai gantinya kamu dapat mendengarkan lagu mereka melalui layanan-layanan streaming online seperti Youtube, Spotify dan Joox.

Informasi Lirik Lagu:

KeteranganData
Judul laguKere Munggah Bale
PenyanyiSafira Inema
SongwriterTeguh Ribawanto SS
Kategori#LaguJawa

Lirik Lagu Kere Munggah Bale by Safira Inema:

Mas parno sayang
Saiki aku wes penak tenan
Sandang pangan ora kekurangan
Mergo saiki wis dadi biduan

Mas parno sayang
Gayaku wis koyo wong gedongan
Mulo saiki ora kelingan
Karo koe sing ndadike biduan

Aku eling
Biyen pancen dodol sego kering
Bareng saiki jenengku kondang
Aku njur lali karo kahanan

Aku eling
Biyen pancen dodol sego kucing
Aku saiki dadi wong gede
Mergo koyo kere mbulah bale

Mas parno sayang
Senajan aku wis ora kelingan
Mulo aku didongaake
Mugo-mugo ora bakal dadi kere

Mas parno sayang
Biyen omahku jan elek tenan
Senajan ora biso nggo mbakar menyan
Lha ning saiki dadi omah gedongan

Mas parno sayang
Aku wis cidro karo sampeyan
Mulo saiki wis ora kelingan
Karo kowe sing ndadike biduan

Aku eling
Biyen pancen dodol sego kering
Bareng saiki jenengku kondang
Aku njur lali karo kahanan

Aku eling
Biyen pancen dodol sego kucing
Aku saiki dadi wong gede
Mergo koyo kere mbulah bale

Mas parno sayang
Senajan aku wis ora kelingan
Mulo aku didongaake
Mugo-mugo ora bakal dadi kere

Aku eling
Biyen pancen dodol sego kering
Bareng saiki jenengku kondang
Aku njur lali karo kahanan

Aku eling
Biyen pancen dodol sego kucing
Aku saiki dadi wong gede
Mergo koyo kere mbulah bale

Mas parno sayang
Senajan aku wis ora kelingan
Mulo aku didongaake
Mugo-mugo ora bakal dadi kere

Note:

Hi! Our goal is just to provide information and archive as much as possible Song Lyrics and make it easier for those of you who want to learn and play music. However, if you do not agree with this or you may have copyright issues, please read our DMCA Policy.

Related Posts

Posting Komentar