HRMlblCMFqqInfU78c3NMJxDetM02ycHTU9BqBl9

Lirik Lagu Balungan Kere - Tasya Rosmala

Selamat membaca serta menyanyikan lirik lagu Balungan Kere yang dibawakan oleh Tasya Rosmala. Dukung terus penyanyi idolamu untuk terus berkarya dengan cara tidak mendownload ataupun mengunduh lagu yang mereka miliki secara ilegal. Sebagai gantinya kamu dapat mendengarkan lagu mereka melalui layanan-layanan streaming online seperti Youtube, Spotify dan Joox.

Informasi Lirik Lagu:

KeteranganData
Judul laguBalungan Kere
PenyanyiTasya Rosmala
SongwriterHendra Kumbara, Daru
Kategori#LaguJawa

Lirik Lagu Balungan Kere by Tasya Rosmala:

Biyen aku tau kelangan
Nganti saiki isih kelingan
Kowe seng tak anti anti
Bebrayan tekaneng pati
Jebule blenjani janji

Kabeh iki mergo kahanan
Ben iso nyukupi kebutuhan
Aku kerjo isuk sore
Nanging kowe sambat wae
Jaremu balungan kere

Opo pancen wes nasibku
Kudu pisahan karo sliramu
Jaremu arep nompo opo anane
Nanging nyatane
Tresnaku mbok sepelekke

Kudune kowe ngerteni
Kabeh mung titipane Gusti
Senajan atiku wes bubrah
Kandeli gone ngibadah
Gusti seng paringi berkah

Senajan balungan kere
Ra kendo nyambut gawe
Snajan dalan ra alus
Seng penting wani terus

Kabeh iki mergo kahanan
Ben iso nyukupi kebutuhan
Aku kerjo isuk sore
Nanging kowe sambat wae
Jaremu balungan kere

Opo pancen wes nasibku
Kudu pisahan karo sliramu
Jaremu arep nompo opo anane
Nanging nyatane
Tresnaku mbok sepelekke

Kudune kowe ngerteni
Kabeh mung titipane Gusti
Senajan atiku wes bubrah
Kandeli gone ngibadah
Gusti seng paringi berkah

Senajan atiku wes bubrah
Kandeli gone ngibadah
Gusti seng paringi berkah

Note:

Hi! Our goal is just to provide information and archive as much as possible Song Lyrics and make it easier for those of you who want to learn and play music. However, if you do not agree with this or you may have copyright issues, please read our DMCA Policy.

Related Posts

Posting Komentar