HRMlblCMFqqInfU78c3NMJxDetM02ycHTU9BqBl9

Lirik Lagu Angge Angge Orong Orong - Yeni Inka feat Brodin

Selamat membaca serta menyanyikan lirik lagu Angge Angge Orong Orong yang dibawakan oleh Yeni Inka feat Brodin. Dukung terus penyanyi idolamu untuk terus berkarya dengan cara tidak mendownload ataupun mengunduh lagu yang mereka miliki secara ilegal. Sebagai gantinya kamu dapat mendengarkan lagu mereka melalui layanan-layanan streaming online seperti Youtube, Spotify dan Joox.

Informasi Lirik Lagu:

KeteranganData
Judul laguAngge Angge Orong Orong
PenyanyiYeni Inka, Brodin
SongwriterJhoni Sayekti
Kategori#LaguJawa

Lirik Lagu Angge Angge Orong Orong by Yeni Inka feat Brodin:

Netes banyune moto
Aku nangis ketiban ondho
Rondo tak kiro perawan
Baraeng wis kawin anake sak kandang

Pancen aku wis rondo
Aku rondo anakku limo
Nanging aku sih biso
Diwolak walik koyo nggoreng telo
Sapi manak larang regane
Anak limo bedo bapak e

Angge-angge orong-orong
Ora melok nggawe melok momong
Rondo randane ompong
Nduwe anak sak gede kingkong

Angge-angge orong-orong
Ora melok nggawe melok momong
Anak limo akeh mangane
Penting mbok'e enak rasane

Eling jaman semono
Wayah kawin nanggap bal-balan
Tamune rame tenan
Nganti sing ndelok akeh sing pingsan

Amplop e akeh tenan
Oleh duit karung-karungan
Wong sing podo kondangan
Nganti akeh sing podo kelangan
Perawan rondo podo wae
Nadyan ompong enak rasane

Angge-angge orong-orong
Ora melok nggawe melok momong
Rondo randane ompong
Nduwe anak segede kingkong

Angge-angge orong-orong
Ora melok nggawe melok momong
Pitik karo anak e
Kabeh mau dadi resikone

Eling jaman semono
Wayah kawin nanggap bal-balan
Tamune rame tenan
Nganti sing ndelok akeh sing pingsan

Amplop e akeh tenan
Oleh duit karung-karungan
Wong sing podo kondangan
Nganti akeh sing podo kelangan
Perawan rondo podo wae
Nadyan ompong enak rasane

Angge-angge orong-orong
Ora melok nggawe melok momong
Rondo randane ompong
Nduwe anak sak gede kingkong

Angge-angge orong-orong
Ora melok nggawe melok momong
Anak limo akeh mangane
Penting mbok'e enak rasane

Angge-angge orong-orong
Ora melok nggawe melok momong
Rondo randane ompong
Nduwe anak segede kingkong

Angge-angge orong-orong
Ora melok nggawe melok momong
Pitik karo anak e
Kabeh mau dadi resikone

Note:

Hi! Our goal is just to provide information and archive as much as possible Song Lyrics and make it easier for those of you who want to learn and play music. However, if you do not agree with this or you may have copyright issues, please read our DMCA Policy.

Related Posts

Posting Komentar