HRMlblCMFqqInfU78c3NMJxDetM02ycHTU9BqBl9

Lirik Lagu Akhire Cidro - Happy Asmara

Selamat membaca serta menyanyikan lirik lagu Akhire Cidro yang dibawakan oleh Happy Asmara. Dukung terus penyanyi idolamu untuk terus berkarya dengan cara tidak mendownload ataupun mengunduh lagu yang mereka miliki secara ilegal. Sebagai gantinya kamu dapat mendengarkan lagu mereka melalui layanan-layanan streaming online seperti Youtube, Spotify dan Joox.

Informasi Lirik Lagu:

KeteranganData
Judul laguAkhire Cidro
PenyanyiHappy Asmara
SongwriterSaraswati
Kategori#LaguJawa

Lirik Lagu Akhire Cidro by Happy Asmara:

Semendal rasa ning dodho
Naliko kowe teko
Nggowo tresno ning atimu

Mbiyen aku wes kondho
Ojo ngasih tresno
Marang aku sing nuli loro
Mergo tresno

Nanging iki penjalukanmu
Sing njaluk atimu
Kowe sing nggawe tresno aku

Tresno iki wes tak jogo
Tak simpen ning dodho
Neng akhire kowe sing cidro

Piye kok dadi ngene
Tresnaku kowe sing nggawe

Kowe sing nggawe aku tresno
Kok kowe sing ngliyo
Kurang opo to aku iki
Kok kowe nyidrani

Mbiyene aku uwis kondho
Ojo nggawe tresno
Kembang ati sing wis mbok sirami
Kowe sing ngggawe mati

Ati sing wis mbok gawe tresno
Neng kok dadi loro
Mbok gawe bingung atiku
Ibarat kembang kang layu

Ikhlas ati aku nerimo
Yes wis dalan kuoso
Tak trimo lelakon iki ben aku
Kowe lan Gusti sing ngerti

Note:

Hi! Our goal is just to provide information and archive as much as possible Song Lyrics and make it easier for those of you who want to learn and play music. However, if you do not agree with this or you may have copyright issues, please read our DMCA Policy.

Related Posts

Posting Komentar