HRMlblCMFqqInfU78c3NMJxDetM02ycHTU9BqBl9

Lirik Lagu Aku Sanggup Berjuang - Shepin Misa feat Nanda Bachtiar

Selamat membaca serta menyanyikan lirik lagu Aku Sanggup Berjuang yang dibawakan oleh Shepin Misa feat Nanda Bachtiar. Dukung terus penyanyi idolamu untuk terus berkarya dengan cara tidak mendownload ataupun mengunduh lagu yang mereka miliki secara ilegal. Sebagai gantinya kamu dapat mendengarkan lagu mereka melalui layanan-layanan streaming online seperti Youtube, Spotify dan Joox.

Informasi Lirik Lagu:

KeteranganData
Judul laguAku Sanggup Berjuang
PenyanyiShepin Misa, Nanda Bachtiar
SongwriterNanda Bachtiar
Kategori#LaguJawa

Lirik Lagu Aku Sanggup Berjuang by Shepin Misa feat Nanda Bachtiar:

Kabeh mung tak lakoni kanggo sliramu
Urip mulyo sing dikarepke wong tuwomu
Sayang ku tulung ojo ninggalne aku
Sak kuatku ora iso yen terus adoh kowe
Bebarengan aku sanggup berjuang

Ning kene tak tunggu tekamu bali
Nggowo tresnomu sing jare jeru
Ojo mbok kiro lungoku mung golek senenge ati
Bahagiamu kanggo ku sing nomer siji sayang

Aku kudu lungo senadyan abot rasane
Yen pancen kudu dewe pilihanmu
Wes ojo bali

Kabeh mung tak lakoni kanggo sliramu
Urip mulyo sing dikarepke wong tuwomu
Sayang ku tulung ojo ninggalne aku
Sak kuatku ora iso yen terus adoh kowe
Bebarengan aku sanggup berjuang
Sepurane yen dalanku gawe lara atimu

Ning kene tak tunggu tekamu bali
Nggowo tresnomu sing jare jeru
Ojo mbok kiro lungoku mung golek senenge ati
Bahagiamu kanggo ku sing nomer siji sayang

Aku kudu lungo senadyan abot rasane
Yen pancen kudu dewe pilihanmu
Wes ojo bali

Kabeh mung tak lakoni kanggo sliramu
Urip mulyo sing dikarepke wong tuwomu
Sayang ku tulung ojo ninggalne aku
Sak kuatku ora iso yen terus adoh kowe
Bebarengan aku sanggup berjuang

Kabeh mung tak lakoni kanggo sliramu
Urip mulyo sing dikarepke wong tuwomu
Sayang ku tulung ojo ninggalne aku
Sak kuatku ora iso yen terus adoh kowe
Bebarengan aku sanggup berjuang
Sepurane yen dalanku gawe lara atimu

Note:

Hi! Our goal is just to provide information and archive as much as possible Song Lyrics and make it easier for those of you who want to learn and play music. However, if you do not agree with this or you may have copyright issues, please read our DMCA Policy.

Related Posts

Posting Komentar