HRMlblCMFqqInfU78c3NMJxDetM02ycHTU9BqBl9

Lirik Lagu Tresno Waranggono - Shepin Misa

Selamat membaca serta menyanyikan lirik lagu Tresno Waranggono yang dibawakan oleh Shepin Misa. Dukung terus penyanyi idolamu untuk terus berkarya dengan cara tidak mendownload ataupun mengunduh lagu yang mereka miliki secara ilegal. Sebagai gantinya kamu dapat mendengarkan lagu mereka melalui layanan-layanan streaming online seperti Youtube, Spotify dan Joox.

Informasi Lirik Lagu:

KeteranganData
Judul laguTresno Waranggono
PenyanyiShepin Misa
SongwriterNur Bayan
Kategori#LaguJawa

Lirik Lagu Tresno Waranggono by Shepin Misa:

Nelongso roso rasane tangis njroning atiku
Yen kelingan esem gemuyumu
Laras sworo gending tresno gawe kangene atiku
Tansah eleng aku ro sliramu

Aduh kang mas sak tenane aku ngerti atimu
Ning wes pastine aku duk jodohmu
Pancen roso kari roso kudu lilo nggonmu nrimo
Lilakno aku nyanding prio liyo

Ra keroso wes sewindu nggonku ora ketemu
Kegugah atiku krungu suaramu
Aku mung bisa ndedungo waranggono sing tak tresno
Mugo biso urep tentrem mulyo

Tak tulis lakon tresnamu ning gending katresnanku
Tak tembangne saben kangen sliramu
Sak tenane aku nangis nanging tresno wis ginaris
Tak lakoni kanti ikhlas ati

Wuyungku ngelayung ngamboro ing awang awang
Tanpo biso nyanding aku mung biso nyawang
Tumetes eloku deres mili ono pipi
Opo tresno iki pancen ra kudu nduweni

Wes lilakno aku kang mas
Wes cukup lalekno
Lelakon tresno iki bakal dadi crito
Tresno waranggono

Ra keroso wes sewindu nggonku ora ketemu
Kegugah atiku krungu suaramu
Aku mung bisa ndedungo waranggono sing tak tresno
Mugo biso urep tentrem mulyo

Tak tulis lakon tresnamu ning gending katresnanku
Tak tembangne saben kangen sliramu
Sak tenane aku nangis nanging tresno wis ginaris
Tak lakoni kanti ikhlas ati

Wuyungku ngelayung ngamboro ing awang awang
Tanpo biso nyanding aku mung biso nyawang
Tumetes eloku deres mili ono pipi
Opo tresno iki pancen ra kudu nduweni

Wes lilakno aku kang mas
Wes cukup lalekno
Lelakon tresno iki bakal dadi crito
Tresno waranggono

Note:

Hi! Our goal is just to provide information and archive as much as possible Song Lyrics and make it easier for those of you who want to learn and play music. However, if you do not agree with this or you may have copyright issues, please read our DMCA Policy.

Related Posts

Posting Komentar