HRMlblCMFqqInfU78c3NMJxDetM02ycHTU9BqBl9

Lirik Lagu Tragedi Tali Kutang - Yeni Inka feat Brodin

Selamat membaca serta menyanyikan lirik lagu Tragedi Tali Kutang yang dibawakan oleh Yeni Inka feat Brodin. Dukung terus penyanyi idolamu untuk terus berkarya dengan cara tidak mendownload ataupun mengunduh lagu yang mereka miliki secara ilegal. Sebagai gantinya kamu dapat mendengarkan lagu mereka melalui layanan-layanan streaming online seperti Youtube, Spotify dan Joox.

Informasi Lirik Lagu:

KeteranganData
Judul laguTragedi Tali Kutang
PenyanyiYeni Inka, Brodin
SongwriterCak Diqin
Kategori#LaguJawa

Lirik Lagu Tragedi Tali Kutang by Yeni Inka feat Brodin:

Dek biyen wis tak tukoke
Wujud tali sak kotange
Saikine lha kok ilang sak slirane

Lungo menyang endi
Tanpo pamit ra ngabari
Opo lali kowe karo aku iki

Nadyan regane nem ewu
Kuwi wujud katresnanku
Jare kowe melu aku lha kok mlayu

Opo kurang larang
Pungkasane kowe ilang
Neng endi aku nggoleki tali kutang

Iki mas taline tak kondurake
Ngerso bapak ra ngeparengake
Aku dijodoke malah karo priyo seje
Wis cukup mung semene wae

Duh kangmas anton basuki
Aku ora bakal lali
Yen Gusti ngeparengake mesti bali

Tali kutang iki
Tak simpen tekane pati
Tali kotang saksi tresnaku kang suci

Note:

Hi! Our goal is just to provide information and archive as much as possible Song Lyrics and make it easier for those of you who want to learn and play music. However, if you do not agree with this or you may have copyright issues, please read our DMCA Policy.

Related Posts

Posting Komentar