HRMlblCMFqqInfU78c3NMJxDetM02ycHTU9BqBl9

Lirik Lagu Nitip Kangen - Shepin Misa feat Fhattan Tato

Selamat membaca serta menyanyikan lirik lagu Nitip Kangen yang dibawakan oleh Shepin Misa feat Fhattan Tato. Dukung terus penyanyi idolamu untuk terus berkarya dengan cara tidak mendownload ataupun mengunduh lagu yang mereka miliki secara ilegal. Sebagai gantinya kamu dapat mendengarkan lagu mereka melalui layanan-layanan streaming online seperti Youtube, Spotify dan Joox.

Informasi Lirik Lagu:

KeteranganData
Judul laguNitip Kangen
PenyanyiShepin Misa, Fhattan Tato
SongwriterKakung Lintang
Kategori#LaguJawa

Lirik Lagu Nitip Kangen by Shepin Misa feat Fhattan Tato:

Wis pirang-pirang bengi
Ora biso turu
Mergo tansah kelingan
Marang sliramu

Ning netra katon nyata
Esem gemuyumu
Ati tansah tratapan
Nalika nyanding sliramu

Arum wangine kembang
Nggugah kangen iki
Koyo sliramu nyanding raga iki
Aluse pangucapmu nentremke atiku
Senadyan mung sedhelo
Ngobati rasa kangenku

Mung tak angen rasa sakjeroning dada
Koyo ati ra ono wong liyo
Saben wengi mung tansah kelingan
Tak titipne rasa kangenku
Nang kerlip lintang

Arum wangine kembang
Nggugah kangen iki
Koyo sliramu nyanding raga iki
Aluse pangucapmu nentremke atiku
Senadyan mung sedhelo
Ngobati rasa kangenku

Mung tak angen rasa sakjeroning dada
Koyo ati ra ono wong liyo
Saben wengi mung tansah kelingan
Tak titipne rasa kangenku
Nang kerlip lintang

Semono ugo aku kangen sliramu
Saben wayah turu eling parasmu
Gelisah batin ikin yen ora ketemu
Marang kerlip lintang tak titipne rasa kangenku

Wis pirang-pirang bengi
Ora biso turu
Mergo tansah kelingan
Marang sliramu

Ning netra katon nyata
Esem gemuyumu
Ati tansah tratapan
Nalika nyanding sliramu

Note:

Hi! Our goal is just to provide information and archive as much as possible Song Lyrics and make it easier for those of you who want to learn and play music. However, if you do not agree with this or you may have copyright issues, please read our DMCA Policy.

Related Posts

Posting Komentar