HRMlblCMFqqInfU78c3NMJxDetM02ycHTU9BqBl9

Lirik Lagu Kangen Mbiyen - Damara De

Selamat membaca serta menyanyikan lirik lagu Kangen Mbiyen yang dibawakan oleh Damara De. Dukung terus penyanyi idolamu untuk terus berkarya dengan cara tidak mendownload ataupun mengunduh lagu yang mereka miliki secara ilegal. Sebagai gantinya kamu dapat mendengarkan lagu mereka melalui layanan-layanan streaming online seperti Youtube, Spotify dan Joox.

Informasi Lirik Lagu:

KeteranganData
Judul laguKangen Mbiyen
PenyanyiDamara De
SongwriterKuncung Majasem
Kategori#LaguJawa

Lirik Lagu Kangen Mbiyen by Damara De:

Abote nyimpen kangen
Doh kene doh kono
Mbendino kowe nggodo
Neng njero moto

Yen aku kelingan
Kowe wong sing tak ujo
Atiku tratapan
Wedi tresnomu ngliyo

Sakjane neng atimu
Opo ra kroso
Neng kene kowe tak pikir
Nganti ra eleng dino

Aduh koyo nunggu
Udan mongso ketigo
Kowe tak enteni
Nanging ra teko-teko

Aku kangen
Kangen koyo mbiyene
Wektu awal kenal
Karo kowe neng kene

Aku kangen
Kangen karo kowe
Sok kapan tekamu
Kangen ati ben entok tambane

Sakjane neng atimu
Opo ra kroso
Neng kene kowe tak pikir
Nganti ra eleng dino

Aduh koyo nunggu
Udan mongso ketigo
Kowe tak enteni
Nanging ra teko-teko

Aku kangen
Kangen koyo mbiyene
Wektu awal kenal
Karo kowe neng kene

Aku kangen
Kangen karo kowe
Sok kapan tekamu
Kangen ati ben entok tambane

Aku kangen
Kangen koyo mbiyene
Wektu awal kenal
Karo kowe neng kene

Aku kangen
Kangen karo kowe
Sok kapan tekamu
Kangen ati ben entok tambane

Note:

Hi! Our goal is just to provide information and archive as much as possible Song Lyrics and make it easier for those of you who want to learn and play music. However, if you do not agree with this or you may have copyright issues, please read our DMCA Policy.

Related Posts

Posting Komentar