HRMlblCMFqqInfU78c3NMJxDetM02ycHTU9BqBl9

Lirik Lagu Jangan Anyar - Pujiono

Selamat membaca serta menyanyikan lirik lagu Jangan Anyar yang dibawakan oleh Pujiono. Dukung terus penyanyi idolamu untuk terus berkarya dengan cara tidak mendownload ataupun mengunduh lagu yang mereka miliki secara ilegal. Sebagai gantinya kamu dapat mendengarkan lagu mereka melalui layanan-layanan streaming online seperti Youtube, Spotify dan Joox.

Informasi Lirik Lagu:

KeteranganData
Judul laguJangan Anyar
PenyanyiPujiono
SongwriterBudi Kristiawan
Kategori#LaguJawa

Lirik Lagu Jangan Anyar by Pujiono:

Bendino nek bengi aku tangi
Kepikir tresnoku sing kowe apusi
Mestine awaku wis ngiklashi
Rak sengojo ndelok facebook kowe rabi

Bojomu iku konco karipku
Sing biyen dulin neng sawah karo aku

Nek awan aku rako doyan mangan
Jangan anyar cuma dadi pajangan
Sore-sore enake ngombe wedang
Rayi ayumu malah dadi lamunan

Bojomu iku konco karipku
Sing biyen jaman susahe karo aku

Dek opo kowe lali
Jarene cuma akusing paling ngerti
Dek aku wis janji
Tak lamar kowe bar lebaran haji

Tapi saiki dadi mimpi
Uripku batinku lirih

Bojomu iku konco karipku
Sing biyen jaman susahe karo aku

Dek opo kowe lali
Jarene cuma akusing paling ngerti
Dek aku wis janji
Tak lamar kowe bar lebaran haji

Tapi saiki dadi mimpi
Uripku batinku lirih

Dek opo kowe lali
Jarene cuma akusing paling ngerti
Dek aku wis janji
Tak lamar kowe bar lebaran haji

Tapi saiki dadi mimpi
Uripku batinku lirih

Tapi saiki dadi mimpi
Uripku batinku lirih

Note:

Hi! Our goal is just to provide information and archive as much as possible Song Lyrics and make it easier for those of you who want to learn and play music. However, if you do not agree with this or you may have copyright issues, please read our DMCA Policy.

Related Posts

Posting Komentar