HRMlblCMFqqInfU78c3NMJxDetM02ycHTU9BqBl9

Lirik Lagu Jaket Iki - Yeni Inka

Selamat membaca serta menyanyikan lirik lagu Jaket Iki yang dibawakan oleh Yeni Inka. Dukung terus penyanyi idolamu untuk terus berkarya dengan cara tidak mendownload ataupun mengunduh lagu yang mereka miliki secara ilegal. Sebagai gantinya kamu dapat mendengarkan lagu mereka melalui layanan-layanan streaming online seperti Youtube, Spotify dan Joox.

Informasi Lirik Lagu:

KeteranganData
Judul laguJaket Iki
PenyanyiYeni Inka
SongwriterNdaru Antariksa
Kategori#LaguJawa

Lirik Lagu Jaket Iki by Yeni Inka:

Langit mendung tumiyung
Mudun ngebis udan grimis
Esem uwis mapagake aku
Mbok lepas jaketmu njur mlayoni aku
Kangen tak suntek ning rangkulanmu

Prapatan jalan mastrip
Saksi ketemuan iki
Nadyan tanpo ucap aku ngerti
Soroting mripatmu kebak kangen rindu
Gerimis soyo deres nganti podho ra ngerteni

Nganggo jaketmu iki
Udan gerimis mbok payungi
Tanda katresnanmu
Saktenane aku ngerti

Nganggo jaketmu iki
Udan gerimis mbok payungi
Mergo jaket iki
Tresnaku tan soyo ndadi

Prapatan jalan mastrip
Saksi ketemuan iki
Nadyan tanpo ucap aku ngerti
Soroting mripatmu kebak kangen rindu
Gerimis soyo deres nganti podho ra ngerteni

Note:

Hi! Our goal is just to provide information and archive as much as possible Song Lyrics and make it easier for those of you who want to learn and play music. However, if you do not agree with this or you may have copyright issues, please read our DMCA Policy.

Related Posts

Posting Komentar