HRMlblCMFqqInfU78c3NMJxDetM02ycHTU9BqBl9

Lirik Lagu Ilat Tanpo Balung - Yeni Inka

Selamat membaca serta menyanyikan lirik lagu Ilat Tanpo Balung yang dibawakan oleh Yeni Inka. Dukung terus penyanyi idolamu untuk terus berkarya dengan cara tidak mendownload ataupun mengunduh lagu yang mereka miliki secara ilegal. Sebagai gantinya kamu dapat mendengarkan lagu mereka melalui layanan-layanan streaming online seperti Youtube, Spotify dan Joox.

Informasi Lirik Lagu:

KeteranganData
Judul laguIlat Tanpo Balung
PenyanyiYeni Inka
SongwriterYani RB
Kategori#LaguJawa

Lirik Lagu Ilat Tanpo Balung by Yeni Inka:

Panas mongso ketigo lemes sing tak kroso
Tiwas aku teko mbok tinggal lungo
Tegane atimu ninggalake aku
Kebangeten kebangeten awakmu

Garing sing tak rasake ngelak tanpo banyu
Janji mlaku aku mbok tinggal mlayu
Tibo tangi aku aku ngoyak awakmu
Tulung entenono aku

Opo ra kelingan biyen kowe kuwi sopo
Loro tak obati bareng mari kowe lali
Paribasan peksi mabur dhuwur eling bali
Aku kok apusi sak tenane aku ngerti

Ilat tanpo balung
Wis ditulung malah menthung
Sak karepmu tutugno lakumu

Opo ra kelingan biyen kowe kuwi sopo
Loro tak obati bareng mari kowe lali
Paribasan peksi mabur dhuwur eling bali
Aku kok apusi sak tenane aku ngerti

Ilat tanpo balung
Wis ditulung malah menthung
Sak karepmu tutugno lakumu
Sak karepmu tutugno lakumu

Note:

Hi! Our goal is just to provide information and archive as much as possible Song Lyrics and make it easier for those of you who want to learn and play music. However, if you do not agree with this or you may have copyright issues, please read our DMCA Policy.

Related Posts

Posting Komentar