HRMlblCMFqqInfU78c3NMJxDetM02ycHTU9BqBl9

Lirik Lagu Gunung Kemukus - Ndarboy Genk feat Dodit Mulyanto

Selamat membaca serta menyanyikan lirik lagu Gunung Kemukus yang dibawakan oleh Ndarboy Genk feat Dodit Mulyanto. Dukung terus penyanyi idolamu untuk terus berkarya dengan cara tidak mendownload ataupun mengunduh lagu yang mereka miliki secara ilegal. Sebagai gantinya kamu dapat mendengarkan lagu mereka melalui layanan-layanan streaming online seperti Youtube, Spotify dan Joox.

Informasi Lirik Lagu:

KeteranganData
Judul laguGunung Kemukus
PenyanyiNdarboy Genk, Dodit Mulyanto
Songwriter#UpdateSoon
Kategori#LaguJawa

Lirik Lagu Gunung Kemukus by Ndarboy Genk feat Dodit Mulyanto:

Njaluk mu neng aku mesti
Tak isa-isakke
Saben kon ngancane mesti
Tak sempet-sempetke
Nanging yen tresnomu neng atiku ora
Iso tak peksake

Anggon ku berjuang iki
Ora gur dolanan
Ojok mbok anggep guyonan
Aku sing tenan
Sak kuate aku jogo ati kowe
Milih sing ra pasti

Opo kudu tak gowo
Neng gunung kemukus
Tresno ku sing pupus
Tak ngadohke langkah
Dewe wes bedo arah
Bubrah

Rasah golek i aku
Naliko kowe pengen
Nangis neng pundakku

Aku wes nyobo ikhlas
Senajan ati ku mbok gawe babak bundas
Aku sing gemati aku sing loro ati
Lungo gowo kabe janji-janji

Anggon ku berjuang iki
Ora gur dolanan
Ojok mbok anggep guyonan
Aku sing tenan
Sak kuate aku jogo ati kowe
Milih sing ra pasti

Opo kudu tak gowo
Neng gunung kemukus
Tresno ku sing pupus
Tak ngadohke langkah
Dewe wes bedo arah
Bubrah

Rasah golek i aku
Naliko kowe pengen
Nangis neng pundakku

Aku wes nyobo ikhlas
Senajan ati ku mbok gawe babak bundas
Aku sing gemati aku sing loro ati
Lungo gowo kabe janji-janji

Lungo gowo kabe janji-janji
Iki ati dudu tamagoci

Note:

Hi! Our goal is just to provide information and archive as much as possible Song Lyrics and make it easier for those of you who want to learn and play music. However, if you do not agree with this or you may have copyright issues, please read our DMCA Policy.

Related Posts

Posting Komentar