HRMlblCMFqqInfU78c3NMJxDetM02ycHTU9BqBl9

Lirik Lagu Titip Kangen Angin Dalu - Lutfiana Dewi

Selamat membaca serta menyanyikan lirik lagu Titip Kangen Angin Dalu yang dibawakan oleh Lutfiana Dewi. Dukung terus penyanyi idolamu untuk terus berkarya dengan cara tidak mendownload ataupun mengunduh lagu yang mereka miliki secara ilegal. Sebagai gantinya kamu dapat mendengarkan lagu mereka melalui layanan-layanan streaming online seperti Youtube, Spotify dan Joox.

Informasi Lirik Lagu:

KeteranganData
Judul laguTitip Kangen Angin Dalu
PenyanyiLutfiana Dewi
SongwriterJustin Lie
Kategori#LaguJawa

Lirik Lagu Titip Kangen Angin Dalu by Lutfiana Dewi:

Aku ngenteni balimu
Uwes suwe tak tunggu tekomu
Kangenku iki tak tertahan lagi
Kapan kowe bali wes suwe aku ngenteni

Aku kangen tenanan
Kowe sing tak pikirke ning saben dinaku
Ra ngalih roso tresnoku dinggo kowe
Sing tak jaluk mung siji kowe ojo bedo ati

Tak titipke angin dalu
Kanggo kowe lintang atiku
Banyu moto sing tak roso
Gede tresno sing tak jogo

Salam tresnoku nggo kowe
Janji tulus selawase
Ra bakal ngeliyo tresnoku
Kowe pepujan atiku

Aku kangen tenanan
Kowe sing tak pikirke ning saben dinaku
Ra ngalih roso tresnoku dinggo kowe
Sing tak jaluk mung siji kowe ojo bedo ati

Tak titipke angin dalu
Kanggo kowe lintang atiku
Banyu moto sing tak roso
Gede tresno sing tak jogo

Salam tresnoku nggo kowe
Janji tulus selawase
Ra bakal ngeliyo tresnoku
Kowe pepujan atiku

Note:

Hi! Our goal is just to provide information and archive as much as possible Song Lyrics and make it easier for those of you who want to learn and play music. However, if you do not agree with this or you may have copyright issues, please read our DMCA Policy.

Related Posts

Posting Komentar