HRMlblCMFqqInfU78c3NMJxDetM02ycHTU9BqBl9

Lirik Lagu Sayang Dek'e - Yuni Vebra

Selamat membaca serta menyanyikan lirik lagu Sayang Dek'e yang dibawakan oleh Yuni Vebra. Dukung terus penyanyi idolamu untuk terus berkarya dengan cara tidak mendownload ataupun mengunduh lagu yang mereka miliki secara ilegal. Sebagai gantinya kamu dapat mendengarkan lagu mereka melalui layanan-layanan streaming online seperti Youtube, Spotify dan Joox.

Informasi Lirik Lagu:

KeteranganData
Judul laguSayang Dek'e
PenyanyiYuni Vebra
SongwriterMas Kepek
Kategori#LaguJawa

Lirik Lagu Sayang Dek'e by Yuni Vebra:

Mbiyen koe tau ngomong lirih ning kupingku
Jare ora bakalan ngeliyo ati
Janji tulus ning ati
Ora bakal keganti
Mergo kowe sing dadi lintange ati

Aku ora bakal lali kenangan ro kowe
Mergo janji sing kepatri
Kabeh penjalukmu ora tau tak semoyo
Nanging nyatane kowe sing suloyo

Aku wis iso sabar
Nompo sak kabehe kahanan iki
Nanging aku ra biso
Yen kowe adoh ning atiku

Padange sinar rembulan
Soyo suwe soyo kelingan
Kelingan kowe sing tak sayang

Tumetes eluh ono pipiku
Yen kelingan kabeh janji janjimu
Duh Gusti aku kudu piye
Aku sayang karo dek'e

Aku wis iso sabar
Nompo sak kabehe kahanan iki
Nanging aku ra biso
Yen kowe adoh ning atiku

Padange sinar rembulan
Soyo suwe soyo kelingan
Kelingan kowe sing tak sayang

Tumetes eluh ono pipiku
Yen kelingan kabeh janji janjimu
Duh Gusti aku kudu piye
Aku sayang karo dek'e

Note:

Hi! Our goal is just to provide information and archive as much as possible Song Lyrics and make it easier for those of you who want to learn and play music. However, if you do not agree with this or you may have copyright issues, please read our DMCA Policy.

Related Posts

Posting Komentar