HRMlblCMFqqInfU78c3NMJxDetM02ycHTU9BqBl9

Lirik Lagu Nggawe Nangis - Syahiba Saufa

Selamat membaca serta menyanyikan lirik lagu Nggawe Nangis yang dibawakan oleh Syahiba Saufa. Dukung terus penyanyi idolamu untuk terus berkarya dengan cara tidak mendownload ataupun mengunduh lagu yang mereka miliki secara ilegal. Sebagai gantinya kamu dapat mendengarkan lagu mereka melalui layanan-layanan streaming online seperti Youtube, Spotify dan Joox.

Informasi Lirik Lagu:

KeteranganData
Judul laguNggawe Nangis
PenyanyiSyahiba Saufa
Songwriter#UpdateSoon
Kategori#LaguJawa

Lirik Lagu Nggawe Nangis by Syahiba Saufa:

Loro motoku yen nyawang kowe
Loro atiku nganti jeru koyo ngene
Yen pancen ra tresno ket mbiyen ngomongo
Ojo sak penakmu nggawe nangis aku

Loro dodoku yen nyawang kowe
Tambah loro atiku kowe gandeng karo dek e
Yen pancen ra tresno ket mbiyen ngomongo
Aku seh urip kok wis mbok anggep tanpo nyowo

Ajur mumur lemes tanpo doyo
Yen eling wong sing tak tresno milih wong liyo
Abot awakku koyo ora nduwe peluh
Mbiyen kowe tak tulung saiki malah mentung

Loro dodoku yen nyawang kowe
Tambah loro atiku kowe gandeng karo dek e
Yen pancen ra tresno ket mbiyen ngomongo
Aku seh urip kok wis mbok anggep tanpo nyowo

Ajur mumur lemes tanpo doyo
Yen eling wong sing tak tresno milih wong liyo
Abot awakku koyo ora nduwe peluh
Mbiyen kowe tak tulung saiki malah mentung

Ajur mumur lemes tanpo doyo
Yen eling wong sing tak tresno milih wong liyo
Abot awakku koyo ora nduwe peluh
Mbiyen kowe tak tulung saiki malah mentung

Teko mburiku

Note:

Hi! Our goal is just to provide information and archive as much as possible Song Lyrics and make it easier for those of you who want to learn and play music. However, if you do not agree with this or you may have copyright issues, please read our DMCA Policy.

Related Posts

Posting Komentar