HRMlblCMFqqInfU78c3NMJxDetM02ycHTU9BqBl9

Lirik Lagu Mundur Ngalah - Lusiana Malala

Selamat membaca serta menyanyikan lirik lagu Mundur Ngalah yang dibawakan oleh Lusiana Malala. Dukung terus penyanyi idolamu untuk terus berkarya dengan cara tidak mendownload ataupun mengunduh lagu yang mereka miliki secara ilegal. Sebagai gantinya kamu dapat mendengarkan lagu mereka melalui layanan-layanan streaming online seperti Youtube, Spotify dan Joox.

Informasi Lirik Lagu:

KeteranganData
Judul laguMundur Ngalah
PenyanyiLusiana Malala
SongwriterMaska
Kategori#LaguJawa

Lirik Lagu Mundur Ngalah by Lusiana Malala:

Sak umpomono kowe dadi aku
Rung bakalan iso nglakoni sing koyo ngene
Aku wes sabra dinggo merjuangke kowe
Sing ra perlu weruh koyo ngopo ning mripatmu

Wes cukup loro iki
Cidro sing tak rasakne
Ibarat tali sing mepet
Bisa iso kutandangi

Uwes ojo ngandoli
Lungaku ra bakal bali
Yen si saying karo dek e
Mending aku sadar diri

Wes entek anggonku sabar
Sabendino ati ambyar
Aku mundur trimo ngalah
Mergo aku wes ra betah

Kowe pancen ra nduwe ati
Tego tegone nglarani

Note:

Hi! Our goal is just to provide information and archive as much as possible Song Lyrics and make it easier for those of you who want to learn and play music. However, if you do not agree with this or you may have copyright issues, please read our DMCA Policy.

Related Posts

Posting Komentar