HRMlblCMFqqInfU78c3NMJxDetM02ycHTU9BqBl9

Lirik Lagu Esem Lan Guyumu - Safira Inema

Selamat membaca serta menyanyikan lirik lagu Esem Lan Guyumu yang dibawakan oleh Safira Inema. Dukung terus penyanyi idolamu untuk terus berkarya dengan cara tidak mendownload ataupun mengunduh lagu yang mereka miliki secara ilegal. Sebagai gantinya kamu dapat mendengarkan lagu mereka melalui layanan-layanan streaming online seperti Youtube, Spotify dan Joox.

Informasi Lirik Lagu:

KeteranganData
Judul laguEsem Lan Guyumu
PenyanyiSafira Inema
SongwriterJo Klithik
Kategori#LaguJawa

Lirik Lagu Esem Lan Guyumu by Safira Inema:

Esemmu lan guyumu
Biso nggawe senenge atiku
Suwe ra ketemu neng endi paranmu
Opo kowe isih eling aku?

Janjimu lan tresnamu
Biso gawe ayeme atiku
Nganti saiki kowe isih tak tunggu
Nganti kapan kowe ninggalke aku

Potomu neng kamarku
Neng atiku koyo kowe neng sandingku
Ngene rasane
Yen kangen kowe

Tresnaku yo mung kowe
Tak gowo nganti selawase
Aku ra bakal biso lali
Esem lan guyumu

Potomu neng kamarku
Neng atiku koyo kowe neng sandingku
Ngene rasane
Yen kangen kowe

Tresnaku yo mung kowe
Tak gowo nganti selawase
Aku ra bakal biso lali
Esem lan guyumu

Note:

Hi! Our goal is just to provide information and archive as much as possible Song Lyrics and make it easier for those of you who want to learn and play music. However, if you do not agree with this or you may have copyright issues, please read our DMCA Policy.

Related Posts

Posting Komentar