HRMlblCMFqqInfU78c3NMJxDetM02ycHTU9BqBl9

Lirik Lagu Dudu Dolanan - Happy Asmara

Selamat membaca serta menyanyikan lirik lagu Dudu Dolanan yang dibawakan oleh Happy Asmara. Dukung terus penyanyi idolamu untuk terus berkarya dengan cara tidak mendownload ataupun mengunduh lagu yang mereka miliki secara ilegal. Sebagai gantinya kamu dapat mendengarkan lagu mereka melalui layanan-layanan streaming online seperti Youtube, Spotify dan Joox.

Informasi Lirik Lagu:

KeteranganData
Judul laguDudu Dolanan
PenyanyiHappy Asmara
SongwriterAyottosca, Pepeh Sadboy
Kategori#LaguJawa

Lirik Lagu Dudu Dolanan by Happy Asmara:

Sing tak aboti ratau nguwati
Sing tak fikiri ratau ngerteni
Yen mung niat dolanan
Ojo karo aku sing tenanan
Ati iki dudu dolanan

Awale gak temu aku ora iso turu
Awan bengi sore isuk kowe whatsapp aku
Ora kober mangan dadi korban sepikan
Eh nyatane aku cuman pelampiasan

Opo salahku sampek kowe ngono
Weruh salahmu kowe mung ngguya ngguyu
Lek nyatane gak iso ojok diterusne
Mergo motoku sak iki uwes netes getih

Wis tak kabeh kabehno
Nanging kowe ora tau rumongso
Atiku loro

Sing tak aboti ratau nguwati
Sing tak fikiri ratau ngerteni
Yen mung niat dolanan
Ojo karo aku sing tenanan
Ati iki dudu dolanan

Semene caramu cuman nggawe pager aku
Janji janji palsu amung nggawe awak kuru
Ora kober tandang dadi korban settingan
Eh nyatane aku cuman pelampiasan

Opo salahku sampek kowe ngono
Weruh salahmu kowe mung ngguya ngguyu
Lek nyatane gak iso ojok diterusne
Mergo motoku sak iki uwes netes getih

Wis tak kabeh kabehno
Nanging kowe ora tau rumongso
Atiku loro

Sing tak aboti ratau nguwati
Sing tak fikiri ratau ngerteni
Yen mung niat dolanan
Ojo karo aku sing tenanan
Ati iki dudu dolanan

Wis tak kabeh kabehno
Nanging kowe ora tau rumongso
Atiku loro

Sing tak aboti ratau nguwati
Sing tak fikiri ratau ngerteni
Yen mung niat dolanan
Ojo karo aku sing tenanan
Ati iki dudu dolanan

Sing tak aboti ratau nguwati
Sing tak fikiri ratau ngerteni
Yen mung niat dolanan
Ojo karo aku sing tenanan
Ati iki dudu dolanan

Ati iki dudu dolanan
Ati iki dudu dolanan

Note:

Hi! Our goal is just to provide information and archive as much as possible Song Lyrics and make it easier for those of you who want to learn and play music. However, if you do not agree with this or you may have copyright issues, please read our DMCA Policy.

Related Posts

Posting Komentar