HRMlblCMFqqInfU78c3NMJxDetM02ycHTU9BqBl9

Lirik Lagu Bedo Agomo - Omwawes

Selamat membaca serta menyanyikan lirik lagu Bedo Agomo yang dibawakan oleh Omwawes. Dukung terus penyanyi idolamu untuk terus berkarya dengan cara tidak mendownload ataupun mengunduh lagu yang mereka miliki secara ilegal. Sebagai gantinya kamu dapat mendengarkan lagu mereka melalui layanan-layanan streaming online seperti Youtube, Spotify dan Joox.

Informasi Lirik Lagu:

KeteranganData
Judul laguBedo Agomo
PenyanyiOmwawes
SongwriterTony Kurniawan
Kategori#LaguJawa

Lirik Lagu Bedo Agomo by Omwawes:

Bukanne aku ora gelem bertahan
Sejatine roso iki iseh pengen berjuang
Nanging ati iki ora iso diapusi
Rosoku iseh podo koyo wingi

Neng dongaku mesti mesti tak sebut jenengmu
Aku nyuwun karo Gusti supoyo iso dadi siji
Namun kenyataan harapan tinggal kenangan
Ngapurane aku ora iso koyo sing dikarepke wong tuamu

Aku bakal sadar lan iso nerimo
Awak dewe iki pancen bedo agomo
Ora iso dipeksakke kasunyatane koyo ngene
Aku ra nyongko nek akhire gelo dewe

Aku ngerti iki udu panjalukmu
Senadyane awak dewe iki ora iso dadi siji
Mimpiku tinggal kenangan mergo bedo keyakinan
Ora iso mlaku tanpo restu wong tuamu

Aku bakal sadar lan iso nerimo
Awak dewe iki pancen bedo agomo
Ora iso dipeksakke kasunyatane koyo ngene
Aku ra nyongko nek akhire gelo dewe

Aku bakal sadar lan iso nerimo
Awak dewe iki pancen bedo agomo
Ora iso dipeksakke kasunyatane koyo ngene
Aku ra nyongko nek akhire gelo dewe

Note:

Hi! Our goal is just to provide information and archive as much as possible Song Lyrics and make it easier for those of you who want to learn and play music. However, if you do not agree with this or you may have copyright issues, please read our DMCA Policy.

Related Posts

Posting Komentar