HRMlblCMFqqInfU78c3NMJxDetM02ycHTU9BqBl9

Lirik Lagu Aku Karo Kowe - Mala Agatha

Selamat membaca serta menyanyikan lirik lagu Aku Karo Kowe yang dibawakan oleh Mala Agatha. Dukung terus penyanyi idolamu untuk terus berkarya dengan cara tidak mendownload ataupun mengunduh lagu yang mereka miliki secara ilegal. Sebagai gantinya kamu dapat mendengarkan lagu mereka melalui layanan-layanan streaming online seperti Youtube, Spotify dan Joox.

Informasi Lirik Lagu:

KeteranganData
Judul laguAku Karo Kowe
PenyanyiMala Agatha
SongwriterRofiq Lembu
Kategori#LaguJawa

Lirik Lagu Aku Karo Kowe by Mala Agatha:

Naliko mbiyen tak gandeng tanganmu
Tak sawang mripatmu gawe ayem atiku

Nanging sak iki sliramu adoh neng kono
Ninggalke aku sing sayang karo dirimu

Aku pesen ojo nganti ono wong liyo
Jogonen atimu simpenen roso tresnoku

Gede roso tresnoku neng awakmu
Gede roso sayangku neng awakmu
Aku rindu manise esemmu
Abote nyonggo roso tresnoku

Mung biso nyimpen ning jero batinku
Arep turu mong biso nyawang fotomu
Iki pie rasane kok koyo ngene
Nandang tresno terhalang jarak lan wektu
Aku karo kowe

Note:

Hi! Our goal is just to provide information and archive as much as possible Song Lyrics and make it easier for those of you who want to learn and play music. However, if you do not agree with this or you may have copyright issues, please read our DMCA Policy.

Related Posts

Posting Komentar