HRMlblCMFqqInfU78c3NMJxDetM02ycHTU9BqBl9

Lirik Lagu Udan Tresno - Esa Risty

Selamat membaca serta menyanyikan lirik lagu Udan Tresno yang dibawakan oleh Esa Risty. Dukung terus penyanyi idolamu untuk terus berkarya dengan cara tidak mendownload ataupun mengunduh lagu yang mereka miliki secara ilegal. Sebagai gantinya kamu dapat mendengarkan lagu mereka melalui layanan-layanan streaming online seperti Youtube, Spotify dan Joox.

Informasi Lirik Lagu:

KeteranganData
Judul laguUdan Tresno
PenyanyiEsa Risty
SongwriterTeguh Widodo
Kategori#LaguJawa

Lirik Lagu Udan Tresno by Esa Risty:

Ra kroso netes eluh iki nelesi pipi
Naliko kelingan kowe seng tak sayang
Sepine ing wengi iki amung
Nambahi roso kangen neng ati

Neng kene aku ngenteni nganti sak tekamu
Ra ono liyane neng njero atiku
Siji nganti selawase
Ra bakal ono sing biso ngganteni

Roso tresno iki neng njero ati
Ra biso dilereni
Roso tresno iki neng njero dodo
Wes ora sabar nunggu kowe teko sayang

Duh Gusti tulung kuwatno lampah kulo
Mbendung udan tresno ing njero dodo

Neng kene aku ngenteni nganti sak tekamu
Ra ono liyane neng njero atiku
Siji nganti selawase
Ra bakal ono sing biso ngganteni

Roso tresno iki neng njero ati
Ra biso dilereni
Roso tresno iki neng njero dodo
Wes ora sabar nunggu kowe teko sayang

Roso kangen iki neng njero ati
Ra biso dilereni
Roso tresno iki neng njero dodo
Wes ora sabar nunggu kowe teko sayang

Duh Gusti tulung kuwatno lampah kulo
Mbendung udan tresno ing njero dodo
Duh Gusti tulung kuwatno lampah kulo
Mbendung udan tresno ing njero dodo

Note:

Hi! Our goal is just to provide information and archive as much as possible Song Lyrics and make it easier for those of you who want to learn and play music. However, if you do not agree with this or you may have copyright issues, please read our DMCA Policy.

Related Posts

Posting Komentar