HRMlblCMFqqInfU78c3NMJxDetM02ycHTU9BqBl9

Lirik Lagu Simpang Limo Ninggal Janji - Safira Inema

Selamat membaca serta menyanyikan lirik lagu Simpang Limo Ninggal Janji yang dibawakan oleh Safira Inema. Dukung terus penyanyi idolamu untuk terus berkarya dengan cara tidak mendownload ataupun mengunduh lagu yang mereka miliki secara ilegal. Sebagai gantinya kamu dapat mendengarkan lagu mereka melalui layanan-layanan streaming online seperti Youtube, Spotify dan Joox.

Informasi Lirik Lagu:

KeteranganData
Judul laguSimpang Limo Ninggal Janji
PenyanyiSafira Inema
SongwriterNur Bayan
Kategori#LaguJawa

Lirik Lagu Simpang Limo Ninggal Janji by Safira Inema:

Soyo suwe soyo nelongso rasane
Atiku kangen kangenku marang kowe
Nanging pancen pancen wis dadi nasibe
Durung biso sesandingan
Sesandingan karo kowe

Arume kembang mekar ing wayah sore
Arum ambune isih biso tak rasakne
Nanging nanging nanging arume rambutmu
Amung biso tak bayangne
Mergo kowe ra ning kene

Aku lungo nang monco golek makaryo
Nggo sangune urip aku lan kowe
Arume kembang mekar ing wayah wengi
Dadi tombo kangenku jeroning ati

Kembangku ayu lilakno lungoku
Aku ra bakal lali
Marang janji sing ketali

Neng simpang limo iki
Sing nyekseni sumpahing ati
Janjiku engko mesti tak tepati

Arume kembang mekar ing wayah sore
Arum ambune isih biso tak rasakne
Nanging nanging nanging arume rambutmu
Amung biso tak bayangne
Mergo kowe ra ning kene

Aku lungo nang monco golek makaryo
Nggo sangune urip aku lan kowe
Arume kembang mekar ing wayah wengi
Dadi tombo kangenku jeroning ati

Kembangku ayu lilakno lungoku
Aku ra bakal lali
Marang janji sing ketali

Neng simpang limo iki
Sing nyekseni sumpahing ati
Janjiku engko mesti tak tepati

Kembangku ayu lilakno lungoku
Aku ra bakal lali
Marang janji sing ketali

Neng simpang limo iki
Sing nyekseni sumpahing ati
Janjiku engko mesti tak tepati

Entonono aku nyang simpang limo

Note:

Hi! Our goal is just to provide information and archive as much as possible Song Lyrics and make it easier for those of you who want to learn and play music. However, if you do not agree with this or you may have copyright issues, please read our DMCA Policy.

Related Posts

Posting Komentar