HRMlblCMFqqInfU78c3NMJxDetM02ycHTU9BqBl9

Lirik Lagu Sepine Wengi - Vivi Voletha

Selamat membaca serta menyanyikan lirik lagu Sepine Wengi yang dibawakan oleh Vivi Voletha. Dukung terus penyanyi idolamu untuk terus berkarya dengan cara tidak mendownload ataupun mengunduh lagu yang mereka miliki secara ilegal. Sebagai gantinya kamu dapat mendengarkan lagu mereka melalui layanan-layanan streaming online seperti Youtube, Spotify dan Joox.

Informasi Lirik Lagu:

KeteranganData
Judul laguSepine Wengi
PenyanyiVivi Voletha
SongwriterMarsono
Kategori#LaguJawa

Lirik Lagu Sepine Wengi by Vivi Voletha:

Cobo sawangen langit wengi iki
Kemerlip lintang nambahi kangene ati
Opo ra kelingan naliko pacaran
Kowe nate janji ra bakal mbok blenjani

Nanging saiki kowe ono ngendi
Tekomu tanpo semayan lungamu tanpo pamitan
Ning kene aku ngenteni sliramu karo dedungo
Mugo awakmu ning kono biso bahagio

Aku ra bakal dolanan
Sing jenenge tresno iki
Yen ujunge bakalan aku
Nandang loro ati

Opo ra kelingan naliko pacaran
Kowe nate janji ra bakal mbok blenjani

Nanging saiki kowe ono ngendi
Tekomu tanpo semayan lungamu tanpo pamitan
Ning kene aku ngenteni sliramu karo dedungo
Mugo awakmu ning kono biso bahagio

Aku ra bakal dolanan
Sing jenenge tresno iki
Yen ujunge bakalan aku
Nandang loro ati

Nanging saiki kowe ono ngendi
Tekomu tanpo semayan lungamu tanpo pamitan
Ning kene aku ngenteni sliramu karo dedungo
Mugo awakmu ning kono biso bahagio

Aku ra bakal dolanan
Sing jenenge tresno iki
Yen ujunge bakalan aku
Nandang loro ati

Note:

Hi! Our goal is just to provide information and archive as much as possible Song Lyrics and make it easier for those of you who want to learn and play music. However, if you do not agree with this or you may have copyright issues, please read our DMCA Policy.

Related Posts

Posting Komentar