HRMlblCMFqqInfU78c3NMJxDetM02ycHTU9BqBl9

Lirik Lagu Sabaro Sedelo - Omwawes and Pendhoza

Selamat membaca serta menyanyikan lirik lagu Sabaro Sedelo yang dibawakan oleh Omwawes and Pendhoza. Dukung terus penyanyi idolamu untuk terus berkarya dengan cara tidak mendownload ataupun mengunduh lagu yang mereka miliki secara ilegal. Sebagai gantinya kamu dapat mendengarkan lagu mereka melalui layanan-layanan streaming online seperti Youtube, Spotify dan Joox.

Informasi Lirik Lagu:

KeteranganData
Judul laguSabaro Sedelo
PenyanyiOmwawes, Pendhoza
SongwriterLatief Sandy
Kategori#LaguJawa

Lirik Lagu Sabaro Sedelo by Omwawes and Pendhoza:

Wis tak lilake awakku
Lungo mergo kewajibanku
Ratau nyanding kui wis biasa
Sing tak pengen kowe tetep setia

Ojo senengmu salah paham
Yen aku durung ngekei kabar
Kabeh iki butuh perjuangan tenan
Njogo ati mergo keadaan

Wingi ngucap kangen lewat telfon karo aku
Bakal nunggu aku nadyan suwene lungaku
Usapan eluhmu sing nggawe kowe ra ayu
Aku mesti bali dinggo seliramu

Selawase kowe tetep ning atiku
Senadyan rogomu ora ning sandingku
Mung biso nyawang fotomu
Nggo tombo kangen atiku

Saktenane ati iki ora lilo
Nanging aku kudu tetep iso nrimo
Ninggalke sliramu lungo
Tak jaluk kowe sabaro sedelo

Sing sabar nadyan kadang ra barengan
Tresno kui pancen butuh perjuangan
Eling dalan ojo nganti kelendran
Kowe kudu ngerti aku wedi kelangan

Setyo kui pancen angil le nglakoni
Aku percoyo kowe iso njogo ati
Senajan kadang aku pamit ora bali
Nanging aku yo mung kowe sing nduweni

Selawase kowe tetep ning atiku
Senadyan rogomu ora ning sandingku
Mung biso nyawang fotomu
Nggo tombo kangen atiku

Saktenane ati iki ora lilo
Nanging aku kudu tetep iso nrimo
Ninggalke sliramu lungo
Tak jaluk kowe sabaro sedelo

Selawase kowe tetep ning atiku
Senadyan rogomu ora ning sandingku
Mung biso nyawang fotomu
Nggo tombo kangen atiku

Saktenane ati iki ora lilo
Nanging aku kudu tetep iso nrimo
Ninggalke sliramu lungo
Tak jaluk kowe sabaro sedelo

Note:

Hi! Our goal is just to provide information and archive as much as possible Song Lyrics and make it easier for those of you who want to learn and play music. However, if you do not agree with this or you may have copyright issues, please read our DMCA Policy.

Related Posts

Posting Komentar