HRMlblCMFqqInfU78c3NMJxDetM02ycHTU9BqBl9

Lirik Lagu Ojo Ngece Karo Wong Ora Ndue - Safira Inema

Selamat membaca serta menyanyikan lirik lagu Ojo Ngece Karo Wong Ora Ndue yang dibawakan oleh Safira Inema. Dukung terus penyanyi idolamu untuk terus berkarya dengan cara tidak mendownload ataupun mengunduh lagu yang mereka miliki secara ilegal. Sebagai gantinya kamu dapat mendengarkan lagu mereka melalui layanan-layanan streaming online seperti Youtube, Spotify dan Joox.

Informasi Lirik Lagu:

KeteranganData
Judul laguOjo Ngece Karo Wong Ora Ndue
PenyanyiSafira Inema
SongwriterEko Ompong
Kategori#LaguJawa

Lirik Lagu Ojo Ngece Karo Wong Ora Ndue by Safira Inema:

Ojo ngece karo wong ora nduwe
Rojo brono yen mati ora digowo
Bebasan urip mung mampir ngombe
Ngono kui jare bini sepuh kae

Ojo ngece karo wong ora nduwe
Rojo brono yen mati ora digowo
Bebasan urip mung mampir ngombe
Ngono kui jare bini sepuh kae

Yen numpak sepur asepe metu nduwur
Tiwas ajur mumur yen awak ora diatur
Nek numpak motor asep'e metu ngisor
Urip neng alam ndonyo kudu sugih andhap asor

Nek numpak becak asepe metu telak
Ojo ngguyu ngakak yen urip lagi kepenak
Nek numpak andong asepe metu mbokong
Ojo plenggang-plenggong mengko mundak koyo grandong

Dadi wong ojo rumongso biso
Nanging uwong sing biso rumongso
Wong sik becik simpeno kebecikane
Ngono kui jarene simbahku dewe

Rujak nanas pantes'e wadahi gelas
Tiwas adem panas sing digagas ora waras
Nek rujak dondong pantes diwadahi lodong
Ojo plenggang plenggong mengko mundak koyo grandong

Nek rujak mayit lalapane rumah sakit
Bingung golek duit ngurusi barang gejepit
Nek rujak mayit lalapane rumah sakit
Bingung golek duit ngurusi barang gejepit

Dadio wong sing becik
Ojo do sirik
Opo opo marai mangkel
Mengko malah koe dadi nggrundel
Tiwas ngalah malah podo ngeyel

Mulane kowe manuto wong tuo
Ojo pisan pisan koe neko-neko
Jaman saiki sithik-sithik metu ragat
Urip'e ora tentrem malah kowe dadi jepat

Mulakno mulakno rasah do ngeyel
Wong tuwo le ngandani angel
Bola bali bola bali kowe nglarani ati
Wong tuwomu kegowo ati

Ngalor ngidul ngulon ngetan
Aku wis kenthir ora iso mikir
Kiwo kiwo kluer kluer

Nek rujak mayit lalapane rumah sakit
Bingung golek duit ngurusi barang gejepit
Nek rujak mayit lalapane rumah sakit
Bingung golek duit ngurusi barang gejepit

Nek rujak mayit lalapane rumah sakit
Bingung golek duit ngurusi barang gejepit
Nek rujak mayit lalapane rumah sakit
Bingung golek duit ngurusi barang gejepit

Note:

Hi! Our goal is just to provide information and archive as much as possible Song Lyrics and make it easier for those of you who want to learn and play music. However, if you do not agree with this or you may have copyright issues, please read our DMCA Policy.

Related Posts

Posting Komentar